Corsair Vengeance RGB Pro 3000MHz alınır mı?

Bu tamamen sizin zevkinize bağlı. Ben 100 lira fazladan RGB'li bir modele vereceğime belki toplamda 150-200 lira daha fazla verip daha yüksek MHz değerlerinde bir RAM almayı tercih ederdim.

Sadece görünüş içinse neden alınmasın ?
Üst düzey bir sistem sahibi değilim ama yavaş yavaş yükselteceğim, israf olur mu düşüncesindeyim. R3 2200G, Gigabyte AB350M D3v, BX500 480GB, High Power 500W 80+. Bu bileşenlerle birlikte kullanılacak.
Bu tamamen sizin zevkinize bağlı. Ben 100 lira fazladan RGB'li bir modele vereceğime belki toplamda 150-200 lira daha fazla verip daha yüksek MHz değerlerinde bir RAM almayı tercih ederdim.
Anakart 3200Mhz maksimum destekliyor. Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Siyah Ram - CMW16GX4M2C3000C15 | Trendyol ürün bu fiyatı da 658TL.

İsterseniz daha güzel görünüşlü RGB RAM soğutucular da var lakin sadece görünüş içinse ben Vengeance RGB Pro tercih ederdim. Çünkü iCUE ile kontrol edebiliyorlar bildiğim kadarıyla ve iCUE için en iyi RGB yazılımı diyebilirim.

Şöyle söyleyeyim o halde, anakartın desteklediği maksimum RAM frekansında bir RAM almaya çalışırdım. Bu durum entegre ekran kartından aldığınız performansı da olumlu yönde etkiler.

Dostum PSU değiştirmen gerek. Herhangi bir voltaj dalgalanmasında sistemin çöp olmasın.

Tam emin olmamakla birlikte 3600 vs. bir RAM alsan şu an ana kartına uygun çalıştırsan ileride yeni sisteme onları taksan daha iyi olmaz mı?

Dostum PSU değiştirmen gerek. Herhangi bir voltaj dalgalanmasında sistemin çöp olmasın.
High Power ECO Bronze 500W 80+ gayet kaliteli bir ürün, hiç de bir sorun yaşamadım.
Tam emin olmamakla birlikte 3600 vs. bir RAM alsan şu an ana kartına uygun çalıştırsan ileride yeni sisteme onları taksan daha iyi olmaz mı?
Anakart değişimi yapmayı düşünmüyorum, memnunum. 3.nesil Ryzen yükseltmesi yapacağım, benim açımdan yeterli.
Sistem özelliklerimi paylaştım, bu RAM'ler aşırı mı kaçar diye düşünmüyor değilim. GSkill Ripjaws veya XPG Gammix D30 alıp 100TL artırmalı mıyım, bilemedim.
Şöyle söyleyeyim o halde, anakartın desteklediği maksimum RAM frekansında bir RAM almaya çalışırdım. Bu durum entegre ekran kartından aldığınız performansı da olumlu yönde etkiler.
Küçük bir OC ile 3200Mhz yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…