B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 30 Kasım 2022 #1 Ürünün tam model kodu: CMW32GX4M2D3600C18. Önceki fiyat: 3.999 TL. Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da. www.tekramarket.com
Ürünün tam model kodu: CMW32GX4M2D3600C18. Önceki fiyat: 3.999 TL. Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da. www.tekramarket.com
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 30 Kasım 2022 #2 Beklemek istemeyen biri için güzel ama bu hala çok uygun ve performans olarak daha iyi. Amazon.com.tr
Beklemek istemeyen biri için güzel ama bu hala çok uygun ve performans olarak daha iyi. Amazon.com.tr
ambargo Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 614 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x - MSI GeForce RTX 3060 TI VENTUS 3X - MSI B550M MORTAR WI-FI - CORSAIR (2x16GB) DDR4 3600 MHz Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 30 Kasım 2022 #3 Shahdee dedi: Beklemek istemeyen biri için güzel ama bu hala çok uygun ve performans olarak daha iyi. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu ürünü aldım. 27 ağustosta siparişi vermişim 5 eylülde elime ulaşmış. Öyle çok beklemek gibi bir durum da yok. Konu başlığındaki üründen de daha iyi ve ucuz.
Shahdee dedi: Beklemek istemeyen biri için güzel ama bu hala çok uygun ve performans olarak daha iyi. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu ürünü aldım. 27 ağustosta siparişi vermişim 5 eylülde elime ulaşmış. Öyle çok beklemek gibi bir durum da yok. Konu başlığındaki üründen de daha iyi ve ucuz.
turkelf Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #4 Shahdee dedi: Beklemek istemeyen biri için güzel ama bu hala çok uygun ve performans olarak daha iyi. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fiyat çok iyi alacaktım ama youtube da sadece amd için yazmışlar
Shahdee dedi: Beklemek istemeyen biri için güzel ama bu hala çok uygun ve performans olarak daha iyi. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fiyat çok iyi alacaktım ama youtube da sadece amd için yazmışlar
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 2 Aralık 2022 #5 turkelf dedi: Fiyat çok iyi alacaktım ama youtube da sadece amd için yazmışlar Genişletmek için tıkla... Her sisteme uyumlu.
turkelf dedi: Fiyat çok iyi alacaktım ama youtube da sadece amd için yazmışlar Genişletmek için tıkla... Her sisteme uyumlu.
turkelf Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #6 Shahdee dedi: Her sisteme uyumlu. Genişletmek için tıkla... web sitesinde bile amd için özel optimize edilmiş yazmışlar çok kararsız kaldım açıkcası çipleri micron mu fikriniz varmı acaba ?
Shahdee dedi: Her sisteme uyumlu. Genişletmek için tıkla... web sitesinde bile amd için özel optimize edilmiş yazmışlar çok kararsız kaldım açıkcası çipleri micron mu fikriniz varmı acaba ?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 2 Aralık 2022 #7 turkelf dedi: web sitesinde bile amd için özel optimize edilmiş yazmışlar çok kararsız kaldım açıkcası çipleri micron mu fikriniz varmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Satış stratejisinden başka bir şey değil o optimize işi. Bende Micron E çıktı ancak CL16 3600 belleklerden kötü çip çıkmaz.
turkelf dedi: web sitesinde bile amd için özel optimize edilmiş yazmışlar çok kararsız kaldım açıkcası çipleri micron mu fikriniz varmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Satış stratejisinden başka bir şey değil o optimize işi. Bende Micron E çıktı ancak CL16 3600 belleklerden kötü çip çıkmaz.