Corsair Vengeance RGB Pro, Visulizer efekti var mı?

cihangryg

Decapat
Daha fazla  
G.Skill RAM'lerde görmüştüm klavyedeki gibi müzik Visulizer'ı vardı, Corsair'de de var mı bu özellik?

Hayır yok.

Hayır yok. Üstelik Asus Topluyorsanız sistemi Aura da ramler bir türlü gözükmüyor. Bunun hakkında konu da açmıştım önceden bir türlü olmuyor. Bilginiz olsun

Corsair'in sadece klavyesinde ve LS100 kitinde mevcut. Klavyedeki de kulaklık Void Pro ise çalışıyor.

Haydaa benim takıntım varda müzik dinlerken pavyon gibi olmasını istiyordum. . Ben Corsair 465X kasa alacağım RAM'lerle RGB uyumlu olmasının pek bir olayı olur mu? Olmazsa G.Skill RAM alacağım.
burda ve burda wallpaper Engine ile yapılabileceğini söylüyolar sanırım.

Son düzenleme:
Yapılabilir tabiki ama ben şahsen ramlere o kadar para verdikten sonra Aura da gözükmesini isterim, Asus topluyorsanız G.Skill tavsiye ederim : ).

Yapılabilir tabii ki ama ben şahsen RAM'lere o kadar para verdikten sonra Aura'da gözükmesini isterim, ASUS topluyorsanız G.Skill tavsiye ederim: ).

MSI topladım, G.Skill alacağım. Vatan Bilgisayar'da güzel indirim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yok. Üstelik Asus Topluyorsanız sistemi Aura da ramler bir türlü gözükmüyor. Bunun hakkında konu da açmıştım önceden bir türlü olmuyor. Bilginiz olsun
Asus ROG ekran kartı ve XPG ram kullanıyorum, bende bir problem yok.

Dosya Ekleri

• ss.png
    68,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…