Öyle denebilir ama o kadar basit değil. Gecikmeler, FCLK derken uğraştırıcı ve zaman harcayan bir şey.RAM'de OC yapmak ne işime yarar 3200 MHz yerine 3300 filan mı olur?
Online işlemci odaklı oyunlar hariç çok fark ettirmez RAM için yapacağın OC. Valorant gibi hem işlemci hem RAM frekansının önemli olduğu oyunlarda fark görülür.Yani çok fark eder mi?
Anakartınız nedir ? Eğer Z370-Z390 bir anakarta sahip değilseniz zaten RAM'leri 2666MHz'den yüksek kullanamayacaksınız. F/P olarak da son attığım RAM'ler son kullanıcı için tak-çalıştır şeklinde sadece XMP açmanızı gerektiriyor.bütçe 1600 zorlarım belki
amd R7 240 2 gb
intel i5 9400F
240gb ssd
Z serisi anakartım yok, rgb olmasını istiyorum. Şimdi kingston mu alayım yoksa corsair rgb pro mu?Anakartınız nedir ? Eğer Z370-Z390 bir anakarta sahip değilseniz zaten RAM'leri 2666MHz'den yüksek kullanamayacaksınız. F/P olarak da son attığım RAM'ler son kullanıcı için tak-çalıştır şeklinde sadece XMP açmanızı gerektiriyor.
Fakat kaliteli çipleri olan ucuz bellek isterseniz Ballistix(1200TL) öneririm. RGB istiyorsanız Kingston Beast'ler 1200TL.
Uzun vadede işlemci anakart değişimde yine DDR4 platformunda kalırsanız Kingston daha iyi bir seçenek olur çünkü performansı daha iyi.Z serisi anakartım yok, rgb olmasını istiyorum. Şimdi kingston mu alayım yoksa corsair rgb pro mu?
DDR4 te kalırım büyük ihtimal, teşekkürler bilgilendirme için.Uzun vadede işlemci anakart değişimde yine DDR4 platformunda kalırsanız Kingston daha iyi bir seçenek olur çünkü performansı daha iyi.
Eğer böyle bir düşünceniz yoksa ve Corsair RAM'leri beğendiyseniz alabilirsiniz.
Hocam yani bana Kingston beast öneriyorsunuz değil mi?Uzun vadede işlemci anakart değişimde yine DDR4 platformunda kalırsanız Kingston daha iyi bir seçenek olur çünkü performansı daha iyi.
Eğer böyle bir düşünceniz yoksa ve Corsair RAM'leri beğendiyseniz alabilirsiniz.
Evet.DDR4 te kalırım büyük ihtimal, teşekkürler bilgilendirme için.
Hocam yani bana Kingston beast öneriyorsunuz değil mi?
Ürünü trendyoldan alacağım için rgb pro ile aynı fiyata denk geliyor bu arada.
Trendyol'dan neden almak zorundasınız anlamadım ama madem öyle defalarca dediğim gibi önemli olan görüntüyse istediğinizi alabilirsiniz.Ürünü trendyoldan alacağım için rgb pro ile aynı fiyata denk geliyor bu arada.
Trendyol'dan neden almak zorundasınız anlamadım ama madem öyle defalarca dediğim gibi önemli olan görüntüyse istediğinizi alabilirsiniz.
315 TL bakiyem var orada ve çekim yapılmıyor Trendyol cüzdandan yoksa Akakçe'den bakıp ucuz satan ve güvenilir bir siteden alırdım.
Ayrıca amacım hem görüntü hem kalite.