CORSAIR Vengeance VS G.SKILL Ripjaws VS HI-LEVEL VS KINGSTON HyperX Fury Black,Blue,Savage,Red

Havalı sticker istiyorsan G.Skill, konseptli sistem topluyorsan HyperX Fury, adam gibi garanti istiyorsan Corsair. Bunlardan hangisini daha çok istiyorsan onu al. Performansları neredeyse aynı hepsinin.

Havalı sticker istiyorsan G.Skill, konseptli sistem topluyorsan HyperX Fury, adam gibi garanti istiyorsan Corsair. Bunlardan hangisini daha çok istiyorsan onu al. Performansları neredeyse aynı hepsinin.

Aralarında Corsair gibi OC ile frekansını yükseltebiliceğim başka hangisi var? Oyunlar için lazım aradada video render yapıyorum. Ve senin kafana yatan hangisi dostum?

APU işlemcin mi var?
Konuna gelirsek, Corsair 4GB Vegeance var bende. 1600mhz. 2133mhz O.C. yaptım rahatlıkla hiçbir sıkıntı yok.

APU işlemcin mi var?
Konuna gelirsek, Corsair 4GB Vegeance var bende. 1600mhz. 2133mhz O.C. yaptım rahatlıkla hiçbir sıkıntı yok.

İşlemcim AMD X4 860K. İleride işlemci soğutucu takarsam Corsair Vengeance sıkıntı yaratırmı boyutu açısından? Low profilini almak istemiyorum. Default değerlerde çalışıyormuş.

İşlemcim AMD X4 860K. İleride işlemci soğutucu takarsam Corsair Vengeance sıkıntı yaratırmı boyutu açısından? Low profilini almak istemiyorum. Default değerlerde çalışıyormuş.
Resimlerde göründüğü gibi değil Corsair. Elime alınca "Anam bu ne!?" dedim. Gerçekten küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…