Corsair Vengeance vs Kingston Fury Beast

127099

Kilopat
Selam,
4 GB X 4 kıt 2400MHz Kingston Fury RAM'lerimi sattım. Yerine yeni 8gb×2 bir RAM bakıyorum. Amazon co UK fiyatlarına göre şu anda Corsair Vengeance 3600MHz CL18 veya Kingston Fury 3200MHz CL16 alabilirim. Fiyatları kafa kafaya. Corsair Vengeance RAM'ler ile ilgili forumda güzel olmayan yorumlar var eski RAM'leri neredeyse 10 sene kullandım ve Kingston hiçbir sorun yaratmadı. Hangisini tavsiye edersiniz? Tam ürün kodu Corsair CMK16GX4M2Z3600C28 ve Kingston için kf432c16bbk2/16

Corsair vengeance önerim dir uzun zamandır kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. 200tl daha ekleyip rgb'li versiyonunu da alabilirsin.

Yurtdışında mı yaşıyorsun, neden özellikle amazon.co.uk üzerinden almak istiyorsun? Eğer bilmiyorsan ürün fiyatına vergi + kargo da eklenecek. TR'de yaşıyorsan burada daha ucuza bulabilirsin aynılarını veya muadillerini.

Aradığın fiyat aralığına yakın buna da bakabilirsin. Genelde güzel çip çıkıyor içinden.

Yurtdışında mı yaşıyorsun, neden özellikle amazon.co.uk üzerinden almak istiyorsun? Eğer bilmiyorsan ürün fiyatına vergi + kargo da eklenecek. TR'de yaşıyorsan burada daha ucuza bulabilirsin aynılarını veya muadillerini.

Aradığın fiyat aralığına yakın buna da bakabilirsin. Genelde güzel çip çıkıyor içinden.
Hocam evet yurtdisinda yaşıyorum. En uygun elektronik fiyatları genelde amazon co uk de bulabiliyorum. Amazonu biraz kurcaladiktan sonra aynı fiyatlarda 3600mhz Fury beast buldum. Fiyat 50 euro. Yeniden Fury beast alacağım. Yorumlar için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı