F Falan0 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 72 16 Mayıs 2021 #1 1- Corsair Virtuoso RGB Hi-Fi 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Kulaklık | ITOPYA 2- Corsair Virtuoso RGB 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık | ITOPYA Bu iki model arasında ne fark var acaba? Arada 200TL fark var ama internette bir bilgi bulamadım. Sadece renk farkı mı var yoksa başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.
1- Corsair Virtuoso RGB Hi-Fi 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Kulaklık | ITOPYA 2- Corsair Virtuoso RGB 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık | ITOPYA Bu iki model arasında ne fark var acaba? Arada 200TL fark var ama internette bir bilgi bulamadım. Sadece renk farkı mı var yoksa başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.
kenzai Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 480 Çözümler 2 Yer Trondheim 16 Mayıs 2021 #2 Hi-Fi olani tercih etmenizi öneririm
F Falan0 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 72 16 Mayıs 2021 #3 kenzai dedi: Hi-Fi olani tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... İkisi de Hi-Fi sadece başlıkta yazmıyor. Kendi sitesinde yazıyor.
kenzai dedi: Hi-Fi olani tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... İkisi de Hi-Fi sadece başlıkta yazmıyor. Kendi sitesinde yazıyor.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Mayıs 2021 #4 Corsair Virtuoso RGB Hi-Fi 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Kulaklık | ITOPYA bunun tasarımı daha hoş. Özellik olarak da farkları yok sanırım. Ben olsam bunu alırdım. Ama beyaz kir tutabilir dikkatli olmak lazım.
Corsair Virtuoso RGB Hi-Fi 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Kulaklık | ITOPYA bunun tasarımı daha hoş. Özellik olarak da farkları yok sanırım. Ben olsam bunu alırdım. Ama beyaz kir tutabilir dikkatli olmak lazım.
kenzai Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 480 Çözümler 2 Yer Trondheim 16 Mayıs 2021 #5 Falan0 dedi: İkisi de Hi-Fi sadece başlıkta yazmıyor. Kendi sitesinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 1.600 TL'lik olani alin hocam birkaç yabanci YouTuber ve Yayincinin'da bunu kullandiğina şahit oldum gerçekten muazzam olduğunu söylüyorlar
Falan0 dedi: İkisi de Hi-Fi sadece başlıkta yazmıyor. Kendi sitesinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 1.600 TL'lik olani alin hocam birkaç yabanci YouTuber ve Yayincinin'da bunu kullandiğina şahit oldum gerçekten muazzam olduğunu söylüyorlar
F Falan0 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 72 16 Mayıs 2021 #6 kenzai dedi: O zaman 1.600 TL'lik olani alin hocam birkaç yabanci YouTuber ve Yayincinin'da bunu kullandiğina şahit oldum gerçekten muazzam olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun yardımınız için.
kenzai dedi: O zaman 1.600 TL'lik olani alin hocam birkaç yabanci YouTuber ve Yayincinin'da bunu kullandiğina şahit oldum gerçekten muazzam olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun yardımınız için.