Arkadaşlar YouTube'da gezerken böyle bir video ile karşılaştım;
Videonun yorumlarında çöp, kötü tarzı yorumlar yapmışlar. Mikrofonuna söyleyecek sözümüz yok tabii ki. Sizce bu kulaklığın ses kalitesi nasıl, aranızda kullananlarınız var mı? Bass'lı şarkılar dinlerken tatmin oluyor musunuz? Oyunlarda yeterince iyi ses kasabilmenizi sağlıyor mu? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Almayı çok düşünüyordum haliyle çok araştırdım, kulaklığın malzeme kalitesi ve mikrofonu çok iyi, ses kalitesi ortalama, konforu berbat. (minyatür yapılı bir dişi iseniz konfor kısmı bir tık daha rahat olabiliyor.)
Almayı çok düşünüyordum haliyle çok araştırdım, kulaklığın malzeme kalitesi ve mikrofonu çok iyi, ses kalitesi ortalama, konforu berbat. (minyatür yapılı bir dişi iseniz konfor kısmı bir tık daha rahat olabiliyor.)
İtopya'nın şubesinde deneyebilirsiniz diye düşünüyorum ama daha önce şahsen İtopya'nın herhangi bir şubesine gitmedim. kesin bir şey söylemem doğru olmaz.
Ama internet üzerinden alırsanız İtopya'nın iade konusunda sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum bu konuda çok şikayet alıyor.