Corsair Void alınır mı?

Saçma sapan dip ses sorunlarıyla uğraşmak istiyorsanız alabilirsiniz, şuan kafamda da var ve rahatsız edici. Ve çözümü yok benimkinin.
Ve satıcı hijyen tatavasına uyuyorsa keyfi iade/değişim yapmaz, dip ses için gönderdiginizde de arıza raporu cıkarmazlar. Elinizde kalır.
Alınabilir gibi.
'Technopat sayesinde ögrendigin bilgiler'den yola cıkarak kafana göre öneri yapmak pek de dogru degil sanki değil mi

Sanırım dip ses sorunuyla ilgili bir çözüm görmüştüm birisi İngilizce bir şekilde bu sorunu aratınca internette çözümü bulduğunu söylemiş anladığım kadarıyla bu dip ses iCUE yazılımıı kullanınca oluyormuş driverları silip öyle yazılımı çalıştırmış düzelmiş.

Evet o şekilde düzeliyor. Ama bana denk gelen Void Elite'te yazılımdan bağımsız dip ses ve arkada hiç bitmeyen bir tıs sesi var. Bir de cızırtı oldu bir kere, eski kulaklığımda da cızırtı olmuştu iade etmiştim. Ama bu kulaklık Allah'a emanet maalesef. İncehesap'tan aldığım için iade edemiyorum, 3-4 kere denedim olmadı . Saymadıgım 2 3 şey daha var. Çok istiyorsanız alın.

Garanti arıza raporu çıkarmıyor işte, sorun bu.

peki bu fiyat aralığında bi önerin varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…