BlurLord Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #31 392309 dedi: Kusura bakmayın hocam. Kargoyu vermediler. Yarın full donanım gidicem. Genişletmek için tıkla... sorun yok hocam beklemedeyim
392309 dedi: Kusura bakmayın hocam. Kargoyu vermediler. Yarın full donanım gidicem. Genişletmek için tıkla... sorun yok hocam beklemedeyim
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 5 2 Mart 2021 #32 BlurLord dedi: Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011206-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Bu fiyata değer mi arkadaşlar? Kronik sorunu var mı? Veya bu fiyata başka seçenekler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz versiyonunu almayacaksanız alternatiflerine bakmanızı öneririm.
BlurLord dedi: Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011206-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Bu fiyata değer mi arkadaşlar? Kronik sorunu var mı? Veya bu fiyata başka seçenekler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz versiyonunu almayacaksanız alternatiflerine bakmanızı öneririm.
BlurLord Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #33 Roseus dedi: Hocam kablosuz versiyonunu almayacaksanız alternatiflerine bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam anlamadım ? Kablosuz düşünmüyorum.
Roseus dedi: Hocam kablosuz versiyonunu almayacaksanız alternatiflerine bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam anlamadım ? Kablosuz düşünmüyorum.
3 392309 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 440 3 Mart 2021 #34 BlurLord dedi: Nasıl yani hocam anlamadım ? Kablosuz düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam alın gitsin. Korona oldum başıma çok kötü şeyler geldi. Lanet olası MNG kargo kargomu teslim etmedi.
BlurLord dedi: Nasıl yani hocam anlamadım ? Kablosuz düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam alın gitsin. Korona oldum başıma çok kötü şeyler geldi. Lanet olası MNG kargo kargomu teslim etmedi.
BlurLord Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #35 392309 dedi: Hocam alın gitsin. Korona oldum başıma çok kötü şeyler geldi. Lanet olası MNG kargo kargomu teslim etmedi. Genişletmek için tıkla... Allah acil şifalar versin hocam.
392309 dedi: Hocam alın gitsin. Korona oldum başıma çok kötü şeyler geldi. Lanet olası MNG kargo kargomu teslim etmedi. Genişletmek için tıkla... Allah acil şifalar versin hocam.
gsbs1995 Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #36 Kulaklık nasıl arkadaşlar bende aldım? Memnun musunuz?