Corsair Void Elite 7.1 Surround vs HyperX Cloud Stinger s

Şu an Corsair Void Elite kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Kulaklık gerçekten havada duruyor hiçbir şekilde kafada tutunmuyor. Kafanı sağa sola çevirdiğinde bile kaymaya müsait her an düşecekmiş hissi veriyor bana. Ses ve mikrofon kalitesinden memnunum fakat gerçekten rahatsız edici derecede hafif duruyor kafada. Yeni bir kulaklık bakıyorum ve tavsiye etmiyorum.

Şu an Corsair Void Elite kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Kulaklık gerçekten havada duruyor hiçbir şekilde kafada tutunmuyor. Kafanı sağa sola çevirdiğinde bile kaymaya müsait her an düşecekmiş hissi veriyor bana. Ses ve mikrofon kalitesinden memnunum fakat gerçekten rahatsız edici derecede hafif duruyor kafada. Yeni bir kulaklık bakıyorum ve tavsiye etmiyorum.

Hocam teşekkür ederim. Tercihimi Stinger sten yana kullandım. Kafam pek biçimli olmamasına rağmen duruşundan çok memnunum. Mikrofon ve hoparlör performansı da çok yerinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı