motodoshi Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Kulaklığı kullanırken arkadaşlarıma mikrofonumdan boğuk ses gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 Vallahi hocam o kulaklık şakasız sıkıntılı. Aldığınızdan beri mi böyle yeni mi oldu.
motodoshi Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 Soraka Kajmer dedi: Vallahi hocam o kulaklık şakasız sıkıntılı. Aldığınızdan beri mi böyle yeni mi oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni aldım aldığımda direkt boğuktu sesi hala da boğuk
Soraka Kajmer dedi: Vallahi hocam o kulaklık şakasız sıkıntılı. Aldığınızdan beri mi böyle yeni mi oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni aldım aldığımda direkt boğuktu sesi hala da boğuk
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 motodoshi dedi: Hocam yeni aldım aldığımda direkt boğuktu sesi hala da boğuk Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüleri silip yükleyin.
motodoshi dedi: Hocam yeni aldım aldığımda direkt boğuktu sesi hala da boğuk Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüleri silip yükleyin.