Corsair Void Elite 7.1 Wireless kablolu kullanımı nasıldır?

bartukarli

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba Corsair Void Elite 7.1 Wireless kablolu kullanımı nasıl? 7.1 kullanımı için şarjı olmadığında kabloyu takarak oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum 1 yıldır. Gayet rahat terletme yapar gidip terlemeyeceğin bir ortamda kullanman gerekir. Onun dışında cızırtı geliyormuş sanırım driverı kullanmadan önce kurman gerekiyor bundan dolayı. Ben driver kurduğum için ya da şanslı olduğumdan böyle bir sorun yaşamadım. Kablosuz menzili çok iyi değil mutfağa da onunla giderim durumu söz konusu değil. Mikrofon bakımından bass düzeyini arttırmanız gerekiyor yoksa sesiniz az gidiyor. Bunlar dışında bir sorunu vs. yok gayet iyi bir kulaklık ben sadece eksilerini söylemiş gibi oldum ama ben seviyorum, öneririm.

Kulaklığı kablolu şekilde de kullanabilirsiniz. Bu sayede şarj olurken de kullanmak mümkün. Ayrıca kulaklığın şarj süresi fabrika verisine göre 20 saat fakat RGB açık olduğu için yaklaşık 15 saat veya daha az gidiyor. Ses yüksekliği de buna etki etmekte.

Kullanım deneyimi olarak da ses yüksekliği epey fazla. %100'de kullanırken sizi rahatsız edebilir. iCUE programını kurduğunuzda dip ses sorunu yaşayabilirsiniz. Eğer yaşarsanız kulaklığı bilgisayardan çıkarın. iCUE programını Bulk Crap Uninstaller ile kaldırın ve eklentileri temizleyin. Sonrasında kulaklığı tekrar bilgisayara bağlayın dip sesin devam edip etmediğini kontrol edin. iCUE tekrar kurabilirsiniz.

Peki iCUE programını kurmam mı sadece dip ses yaratır kurup 7.1'i açsam sadece gene de dip ses yaratır mı ? Bana 7.1 ile ilgili de bilgi verebilir misiniz?

Peki iCUE programını kurmam mı sadece dip ses yaratır kurup 7.1'i açsam sadece gene de dip ses yaratır mı? Bana 7.1 ile ilgili de bilgi verebilir misiniz?

Anlamadım ama iCUE kurun takmadan önce kesinlikle dip ses sorunu olursa birkaç yolu daha vardı sanırım internetten bakıp halledebilirseniz halledin yoksa iade edin.

O kısmı biraz muamma. Önce kulaklığı çalıştırın deneyin sonrasında iCUE kurun. Eğer dip ses sorunu yaşarsanız kurulumu kaldırırsınız. İnternetten de araştırma sağlayabilirsiniz. Technopat üzerinde de mutlaka çözümü paylaşılmıştır. Ben Reddit üzerinden kaynak bulmuştum.

Anlamadım ama iCUE kurun takmadan önce kesinlikle dip ses sorunu olursa birkaç yolu daha vardı sanırım internetten bakıp halledebilirseniz halledin yoksa iade edin.

Ürün dün satın aldım daha elime geçmedi tek merak ettiğim iCUE üzerinden 7.1 bana sıkıntı çıkarır mı dip ses yapar mı?

Ürün dün satın aldım daha elime geçmedi tek merak ettiğim iCUE üzerinden 7.1 bana sıkıntı çıkarır mı dip ses yapar mı?

Bende dediğim gibi öyle bir sorun yok. Bilemiyorum hocam teknoloji biraz da şans işi.

Peki benim için önemli olan tek şey 7.1'i kullanabilmem iCUE kurmadan onu açabilme gibi bir şansım var mı ya da açık mı gelmekte ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…