tahakivircik Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #1 Wireless USB'sini kırdım, kablolu nasıl kullanırım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2024
Iverson76 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 651 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #2 Bu arada biraz inceledim forumları, maalesef kablolu bağlantı seçeneği yok. İstersen kırdığın wireless vericiyi satın alabilirsin.
Bu arada biraz inceledim forumları, maalesef kablolu bağlantı seçeneği yok. İstersen kırdığın wireless vericiyi satın alabilirsin.
tahakivircik Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #3 Iverson76 dedi: Bu arada biraz inceledim forumları, maalesef kablolu bağlantı seçeneği yok. İstersen kırdığın Wireless vericiyi satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Wireslessin içini açıp lehim atsam düzelecek iletkeninde sıkıntı var sadece maksimum yedek bir USB girişi alır yine yaparım ama ugrasmak istemedim
Iverson76 dedi: Bu arada biraz inceledim forumları, maalesef kablolu bağlantı seçeneği yok. İstersen kırdığın Wireless vericiyi satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Wireslessin içini açıp lehim atsam düzelecek iletkeninde sıkıntı var sadece maksimum yedek bir USB girişi alır yine yaparım ama ugrasmak istemedim