Corsair Void Elite alınır mı?

icue yazılımını silmeyi denedim işe yaramadı ilk başta ses tekerleğinin bozulduğunu düşündüm fakat bastırarak modlar arasında geçiş yapma ve 7.1 i aktif edebiliyorum ve ayrıca bilgisayarımdan sesi fullediğimde ve kulaklık üzerinden sesi artırdığımda ses full olduğunda verdiği uyarı sesini veriyor ama ses artırma ve azaltma yapamıyorum corsairin supportuna mail attım umarım çözebilirler

Hocam merhaba, bende kablosuz versionunu sipariş ettim yarın elime ulaşır diye umuyorum. Kablosuzunu deneme fırsatın oldu mu? Sence çok fark var mıdır ses kalitesi olarak.

Hocam merhaba, bende kablosuz versionunu sipariş ettim yarın elime ulaşır diye umuyorum. Kablosuzunu deneme fırsatın oldu mu? Sence çok fark var mıdır ses kalitesi olarak.

Kullanmadım ama fark olacağını düşünmüyorum. Kablosuz modeli sonuçta. Daha sonra üretildiği için daha iyi ses verebilir. Hayırlı olsun

Kullanmadım ama fark olacağını düşünmüyorum. Kablosuz modeli sonuçta. Daha sonra üretildiği için daha iyi ses verebilir. Hayırlı olsun
Hocam selam. Kulaklıkta cızırtı dışında dip ses sorunu var mı acaba? Kulaklık full seste müzik vs açık değilken dip ses oluyor mu? Ona göre alacağım da.

Hocam selam. Kulaklıkta cızırtı dışında dip ses sorunu var mı acaba? Kulaklık full seste müzik vs açık değilken dip ses oluyor mu? Ona göre alacağım da.
Şu an yok hocam ama dediğim uygulamayı yapmadan önce yani cızırtı yaşadığım durumda yaşamış olabilirim hatırlamıyorum. İndirimde değilse bekleyebilirsiniz 700 TL'ye kadar düşmüştü.

Şu an yok hocam ama dediğim uygulamayı yapmadan önce yani cızırtı yaşadığım durumda yaşamış olabilirim hatırlamıyorum. İndirimde değilse bekleyebilirsiniz 700 TL'ye kadar düşmüştü.
Hocam tam almayı düşünüyordum mh752 stoklara girmiş. Onu aldım.

Ben de almayı düşünüyorum da kulaklığın ses yalıtımı nasıl? Son seste şarkı dinlerken karşı tarafa mikrofondan ses gidiyor mu?
Hocam bende bu konudan görüp aldım.
Gayet memnunum dinlediğim sesler karşı tarafa kesinlikle gitmiyor ama kulaklığın ses yalıtımı çok yok orta diyebilirsin.
Parasının hakkını veriyor diyebilirim.

wireless olanını bekleyin arkadaşlar itopyada çok güzel indirim yapıyor rgb wireless olanından adlım 1300 den 1000 tlye inmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…