S Senyorr Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx2060s Ryzen53600 HyperFurryX8x2 AsusB450MAProMax Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2024 #1 Kulaklığı şimdi aldım kadın sesi vardı bir şekilde bulup kapattım ama blub blub efekti geldi. Mikrofonu kapattığımda her adım attığımda bu lanet ses geliyor. Nasıl kapatacağım?
Kulaklığı şimdi aldım kadın sesi vardı bir şekilde bulup kapattım ama blub blub efekti geldi. Mikrofonu kapattığımda her adım attığımda bu lanet ses geliyor. Nasıl kapatacağım?
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 Blub blub garip bir tasvir olmuş tam olarak atarsanız daha kolay yardım edebiliriz
S Senyorr Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx2060s Ryzen53600 HyperFurryX8x2 AsusB450MAProMax Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2024 #3 KeremGnyzu dedi: Blub blub garip bir tasvir olmuş tam olarak atarsanız daha kolay yardım edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kanka kulaklığı yukarı aşağı oynatınca kapat aç oluyor ya orada ses efekti var onu nasıl kapatacağım kadın sesi değil.
KeremGnyzu dedi: Blub blub garip bir tasvir olmuş tam olarak atarsanız daha kolay yardım edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kanka kulaklığı yukarı aşağı oynatınca kapat aç oluyor ya orada ses efekti var onu nasıl kapatacağım kadın sesi değil.