Corsair Void Elite boğuk ses

• Konuyu başlatan Norms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.260

Norms

Kilopat
Corsair Void Elite Surround kulaklığını bugün itibarıyla aldım. Normalde Arctis 3 kullanıyordum ve ondaki sesler çok açıktı. Ancak Void'te sesler boğuk geliyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Corsair'ın kendi hazırlamış olduğu FPS EQ ayarlarını da denedim ama daha boğuk oldu. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 673
Merhaba, acaba sorun düzeldi mi? Ben corsairin kutusundan çıkan USB adaptörünü kullandığımda sıkıntılı geliyor ses. Ama 20 liralık usb kartıma taktığımda ses sorunsuz oluyor. Corsair bana yeni USB adaptör de yolladı ama sonuç değişmedi. Programından ve windowstan her türlü ayarı denedim.

Merhaba, acaba sorun düzeldi mi? Ben corsairin kutusundan çıkan USB adaptörünü kullandığımda sıkıntılı geliyor ses. Ama 20 liralık usb kartıma taktığımda ses sorunsuz oluyor. Corsair bana yeni USB adaptör de yolladı ama sonuç değişmedi. Programından ve windowstan her türlü ayarı denedim.
Reyiz sorun çok değişmedi ama alıştım. Alışkanlıkıla alakalı bir şey. Benim de ses kartını kullandığım zaman kısık sesli şeyler dinlerken cızırtı yapıyor. Ses kartını kullanmazsanız bu sorun çözülür ama ben kullanıyorum alıştım.

Reyiz sorun çok değişmedi ama alıştım. Alışkanlıkıla alakalı bir şey. Benim de ses kartını kullandığım zaman kısık sesli şeyler dinlerken cızırtı yapıyor. Ses kartını kullanmazsanız bu sorun çözülür ama ben kullanıyorum alıştım.
Laptopumun kulaklık girişi bozulduğu için bunu almıştım zaten ses kartıyla kullanmak için. Ama bu şekilde sorun olduğu için kulaklığı boşa almış oldum. Bana yazılımsal bir sorun gibi geldi çünkü kullanan ve sorunu olmayanlar da var anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı