berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Arkadaşlar şöyle güzel bir mik ayarı program falan veya Microsoft ayarlarından yapılacak bir ayar var mı? Sabah kalktımda mikrofonumdan ses gelmiyordu ayar yapmaya çalıştım daha çok batırdım.
Arkadaşlar şöyle güzel bir mik ayarı program falan veya Microsoft ayarlarından yapılacak bir ayar var mı? Sabah kalktımda mikrofonumdan ses gelmiyordu ayar yapmaya çalıştım daha çok batırdım.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 Yenimi aldın ?
berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 Curre dedi: Yenimi aldın? Genişletmek için tıkla... 1 ay falan oldu ilk defa oldu sabh kalktımda da dün 12 de PUBG oynuyorduk.
Curre dedi: Yenimi aldın? Genişletmek için tıkla... 1 ay falan oldu ilk defa oldu sabh kalktımda da dün 12 de PUBG oynuyorduk.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 berke_yldzzz dedi: 1 ay falan oldu ilk defa oldu sabh kalktımda da dün 12 de PUBG oynuyorduk. Genişletmek için tıkla... Dc varmı sende ? Aynı kulaklık onda var o anlıyor onun dcsini vereyim istersen
berke_yldzzz dedi: 1 ay falan oldu ilk defa oldu sabh kalktımda da dün 12 de PUBG oynuyorduk. Genişletmek için tıkla... Dc varmı sende ? Aynı kulaklık onda var o anlıyor onun dcsini vereyim istersen
berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #5 Curre dedi: DC var mı sende? Aynı kulaklık onda var o anlıyor onun DC'sini vereyim istersen. Genişletmek için tıkla... Var ama ne dedini anlamadım istedini at.
Curre dedi: DC var mı sende? Aynı kulaklık onda var o anlıyor onun DC'sini vereyim istersen. Genişletmek için tıkla... Var ama ne dedini anlamadım istedini at.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #6 Hocam bir arkadaşım var aynı kulaklık onda var onun dcsini atayım dedim istersen
berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #7 Curre dedi: Hocam bir arkadaşım var aynı kulaklık onda var onun DC'sini atayım dedim istersen. Genişletmek için tıkla... At hocam.
Curre dedi: Hocam bir arkadaşım var aynı kulaklık onda var onun DC'sini atayım dedim istersen. Genişletmek için tıkla... At hocam.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #8 ! Noirོ#4183
berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #9 Curre dedi: Noirོ#4183 Genişletmek için tıkla... Attım inşallah aktiftir kabul eder.