ENDM Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, 2-3 gün önce Corsair Void Elite 7.1 Wireless kulaklığı aldım. Gayet de memnunum ancak mikrofon nefes sesime kadar her şeyi alıyor. Mikrofon ayarı falan da bulamadım. Nasıl halledebilirim?
Arkadaşlar, 2-3 gün önce Corsair Void Elite 7.1 Wireless kulaklığı aldım. Gayet de memnunum ancak mikrofon nefes sesime kadar her şeyi alıyor. Mikrofon ayarı falan da bulamadım. Nasıl halledebilirim?
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 12 Mayıs 2021 #2 Discordttan. Oyun içi mikrofon Hassasiyet ayarlarından.
ENDM Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #3 yyofc dedi: Discordttan. Oyun içi mikrofon Hassasiyet ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Ben direkt mikrofonu ayarlamak istiyorum Discord dışında bir seçenek yok mu? Son düzenleme: 12 Mayıs 2021
yyofc dedi: Discordttan. Oyun içi mikrofon Hassasiyet ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Ben direkt mikrofonu ayarlamak istiyorum Discord dışında bir seçenek yok mu?
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 12 Mayıs 2021 #4 ENDM dedi: Ben direkt mikrofonu ayarlamak istiyorum Discord dışında bir seçenek yok mu? Genişletmek için tıkla... Driverı varsa olabilir.
ENDM dedi: Ben direkt mikrofonu ayarlamak istiyorum Discord dışında bir seçenek yok mu? Genişletmek için tıkla... Driverı varsa olabilir.