aslanakbey Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Merhaba. Bugün belirttiğim kulaklıktan satın aldım. Evden çıkarken PC açık bir şekilde sarja bırakmıştım aynı zamanda kulaklık da açıktı. Eve yaklaşık 3 saat sonra döndüğümde yüzde 94 şarj olduğunu gördüm. Acaba kapalı mı şarj edilmeli?
Merhaba. Bugün belirttiğim kulaklıktan satın aldım. Evden çıkarken PC açık bir şekilde sarja bırakmıştım aynı zamanda kulaklık da açıktı. Eve yaklaşık 3 saat sonra döndüğümde yüzde 94 şarj olduğunu gördüm. Acaba kapalı mı şarj edilmeli?
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 Kabloyu tak.
aslanakbey Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #3 Cetcik dedi: Kabloyu tak. Genişletmek için tıkla... kablo ile usbden sarj ediyorum zaten.
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 aslanakbey dedi: kablo ile usbden sarj ediyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam daha ne bekliyorsun
aslanakbey dedi: kablo ile usbden sarj ediyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam daha ne bekliyorsun