Merhaba arkadaşlar ben mart atında Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround kablosuz beyaz Gaming kulaklık aldım. Bir süre sonra kulaklıktan cızırtı geldiğini fark ettim. Fakat normal bir cızırtı değildi (cızırtı sürekli olur benimki sanki minik minik ses patlaması şeklinde). Almadan önce inceleme videolarını izledim yorumlara baktım, gayet güzel kulaklıktı. Keşke formlara baksaydım bu kulaklıkta cızırtı problemi varmış, az da olsa birkaç kişide aynı sorun varmış.
Her türlü öneri ve çözümü denedim fakat düzelmedi. Kulaklığın uygulaması kapalıyken ses sorunu gidiyordu fakat kulaklığı tam potansiyelinde kullanamıyordun. Daha sonra uygulama kapalı olsa bile olmaya başladı. Birkaç hizmeti durdurduğumda sorunun azaldığını gördüm ve bir süre böyle kullandım, alıştım ve gayet iyiydi. Fakat bugün yine oldu uygulama kendini açtı neden bilmiyorum. Ondan sonra yine bu problem başladı ve düzelmiyor. Oyun oynarken, müzik dinlerken, dizi izlerken bile sesler cızırtılı geliyor ve insanın sinirini çok bozuyor. Buraya uzun uzun yazdım, kusura bakmayın çok sinir oldum. Eğer bir çözümü varsa yazarsanız sevinirim. Son olarak kulaklığı kuzenimin PC de denedim, iCUE uygulamasını falan yükledim fakat ses gayet iyi ve sorunsuz geliyordu. Sorun benim laptopumda olabilir mi? Öyle olsa bile laptopum performans olarak kötü değil.