S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 7 Temmuz 2021 #151 yigitrocks dedi: Kişiye göre değişir. Bence sesi yüksek. Ben YT'den video izlerken %30'da kullanıyorum. Oyunlarda ise %60-70 civarına çekiyorum. Bildiğim kadarıyla yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 500 TL surround olan ve kırmızı modeli için iyi mi?
yigitrocks dedi: Kişiye göre değişir. Bence sesi yüksek. Ben YT'den video izlerken %30'da kullanıyorum. Oyunlarda ise %60-70 civarına çekiyorum. Bildiğim kadarıyla yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 500 TL surround olan ve kırmızı modeli için iyi mi?
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #152 Syhonial dedi: Hocam 500 TL surround olan ve kırmızı modeli için iyi mi? Genişletmek için tıkla... İyi.
Syhonial dedi: Hocam 500 TL surround olan ve kırmızı modeli için iyi mi? Genişletmek için tıkla... İyi.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 7 Temmuz 2021 #153 Syhonial dedi: Hocam 500 TL surround olan ve kırmızı modeli için iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hafızalı yastık farkı var, bir de RGB. w1B dedi: Sesi fulleyince ses yüksek değil mi? Az mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Kuzenime de denettirdim. Çok yüksek diyor.
Syhonial dedi: Hocam 500 TL surround olan ve kırmızı modeli için iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hafızalı yastık farkı var, bir de RGB. w1B dedi: Sesi fulleyince ses yüksek değil mi? Az mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Kuzenime de denettirdim. Çok yüksek diyor.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 7 Temmuz 2021 #154 zahidbolat dedi: Hafızalı yastık farkı var, bir de RGB. Kuzenime de denettirdim. Çok yüksek diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam önemli farklar mı peki 500 TL değer mi?
zahidbolat dedi: Hafızalı yastık farkı var, bir de RGB. Kuzenime de denettirdim. Çok yüksek diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam önemli farklar mı peki 500 TL değer mi?
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 7 Temmuz 2021 #155 Syhonial dedi: Hocam önemli farklar mı peki 500 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... Valla ben corsair hs35 kullanıyordum. 2 hafta zar zor alıştım kulaklığa. Bu taktığım gibi rahat geldi. 500 TL değer. Detaylı olarak anlatım yapacağım.
Syhonial dedi: Hocam önemli farklar mı peki 500 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... Valla ben corsair hs35 kullanıyordum. 2 hafta zar zor alıştım kulaklığa. Bu taktığım gibi rahat geldi. 500 TL değer. Detaylı olarak anlatım yapacağım.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #156 Syhonial dedi: Hocam önemli farklar mı peki 500 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... 500TL'ye alabileceğiniz Razer Blackshark V2 X var sadece bildiğim kadarıyla rakibi olan. Ek olarak 2 kulaklık da 500TL'ye rahatlıkla değer.
Syhonial dedi: Hocam önemli farklar mı peki 500 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... 500TL'ye alabileceğiniz Razer Blackshark V2 X var sadece bildiğim kadarıyla rakibi olan. Ek olarak 2 kulaklık da 500TL'ye rahatlıkla değer.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 7 Temmuz 2021 #157 yigitrocks dedi: 500TL'ye alabileceğiniz Razer Blackshark V2 X var sadece bildiğim kadarıyla rakibi olan. Ek olarak 2 kulaklık da 500TL'ye rahatlıkla değer. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 bu kulaklıktan üst mü hocam. Usbli kulaklık gerekiyor ses kartım bozuk anakartın o yüzden onu kullanamam.
yigitrocks dedi: 500TL'ye alabileceğiniz Razer Blackshark V2 X var sadece bildiğim kadarıyla rakibi olan. Ek olarak 2 kulaklık da 500TL'ye rahatlıkla değer. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 bu kulaklıktan üst mü hocam. Usbli kulaklık gerekiyor ses kartım bozuk anakartın o yüzden onu kullanamam.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #158 zahidbolat dedi: Valla ben corsair hs35 kullanıyordum. 2 hafta zar zor alıştım kulaklığa. Bu taktığım gibi rahat geldi. 500 TL değer. Detaylı olarak anlatım yapacağım. Genişletmek için tıkla... HS35, sorunlu bir kulaklık, karşılaştırmak saçma olur. Syhonial dedi: Cloud 2 bu kulaklıktan üst mü hocam. Usbli kulaklık gerekiyor ses kartım bozuk anakartın o yüzden onu kullanamam. Genişletmek için tıkla... Cloud 2'de aynı zamanda berbat bir kulaklık, eskidi artık.
zahidbolat dedi: Valla ben corsair hs35 kullanıyordum. 2 hafta zar zor alıştım kulaklığa. Bu taktığım gibi rahat geldi. 500 TL değer. Detaylı olarak anlatım yapacağım. Genişletmek için tıkla... HS35, sorunlu bir kulaklık, karşılaştırmak saçma olur. Syhonial dedi: Cloud 2 bu kulaklıktan üst mü hocam. Usbli kulaklık gerekiyor ses kartım bozuk anakartın o yüzden onu kullanamam. Genişletmek için tıkla... Cloud 2'de aynı zamanda berbat bir kulaklık, eskidi artık.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 7 Temmuz 2021 #159 FlexR dedi: HS35, sorunlu bir kulaklık, karşılaştırmak saçma olur. Cloud 2'de aynı zamanda berbat bir kulaklık, eskidi artık. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Yazılımsız bu kulaklıkla sorun yaşayan yok değil mi?
FlexR dedi: HS35, sorunlu bir kulaklık, karşılaştırmak saçma olur. Cloud 2'de aynı zamanda berbat bir kulaklık, eskidi artık. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Yazılımsız bu kulaklıkla sorun yaşayan yok değil mi?
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 7 Temmuz 2021 #160 FlexR dedi: HS35, sorunlu bir kulaklık, karşılaştırmak saçma olur. Cloud 2'de aynı zamanda berbat bir kulaklık, eskidi artık. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam. 320 TL'ye almıştım. Az para değil. @yigitrocks @Syhonial @FlexR @w1B inceleme konusunu gönderdim. Onaylanınca bakarsınız.
FlexR dedi: HS35, sorunlu bir kulaklık, karşılaştırmak saçma olur. Cloud 2'de aynı zamanda berbat bir kulaklık, eskidi artık. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam. 320 TL'ye almıştım. Az para değil. @yigitrocks @Syhonial @FlexR @w1B inceleme konusunu gönderdim. Onaylanınca bakarsınız.