M mustiliarslan Centipat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Ürün bugün elime geldi. Ses çok yüksek ve ekolayzer ayarları berbat. Kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda kullanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Ürün bugün elime geldi. Ses çok yüksek ve ekolayzer ayarları berbat. Kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda kullanıyor.
emirhan.vurgun Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Uzmanı 6 Eylül 2021 #2 kanka yapabildin mi. bende yapamıyorum. çok beğenerek aldığım kulaklığı isteyerek kullanamıyorum şuanda
kanka yapabildin mi. bende yapamıyorum. çok beğenerek aldığım kulaklığı isteyerek kullanamıyorum şuanda
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 7 Eylül 2021 #3 mustiliarslan dedi: Ürün bugün elime geldi. Ses çok yüksek ve ekolayzer ayarları berbat. Kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda kullanıyor. Genişletmek için tıkla... emirhan.vurgun dedi: kanka yapabildin mi. bende yapamıyorum. çok beğenerek aldığım kulaklığı isteyerek kullanamıyorum şuanda Genişletmek için tıkla... Nereden aldiniz ?
mustiliarslan dedi: Ürün bugün elime geldi. Ses çok yüksek ve ekolayzer ayarları berbat. Kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda kullanıyor. Genişletmek için tıkla... emirhan.vurgun dedi: kanka yapabildin mi. bende yapamıyorum. çok beğenerek aldığım kulaklığı isteyerek kullanamıyorum şuanda Genişletmek için tıkla... Nereden aldiniz ?
M mustiliarslan Centipat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #4 ÜTOPYA
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 11 Eylül 2021 #5 mustiliarslan dedi: ÜTOPYA Genişletmek için tıkla... Yapabildinizmi ayarlari ?
M mustiliarslan Centipat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #6 Malesef hiç memnun kalmadım o yüzden