uzayalkan Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığın RGB rengini yazılımdan bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapılıyor bilen kullanan var mı?
Arkadaşlar kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığın RGB rengini yazılımdan bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapılıyor bilen kullanan var mı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.460 Makaleler 3 Çözümler 88 4 Kasım 2023 #2 uzayalkan dedi: Arkadaşlar kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığın RGB rengini yazılımdan bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapılıyor bilen kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Doğru yazılımı kurduğuna emin misin? Yazılımdaki başka fonksiyonlar değişmiyorsa çıkar tak yapıp geri kur.
uzayalkan dedi: Arkadaşlar kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığın RGB rengini yazılımdan bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapılıyor bilen kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Doğru yazılımı kurduğuna emin misin? Yazılımdaki başka fonksiyonlar değişmiyorsa çıkar tak yapıp geri kur.
uzayalkan Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Maxtoric dedi: Doğru yazılımı kurduğuna emin misin? Yazılımdaki başka fonksiyonlar değişmiyorsa çıkar tak yapıp geri kur. Genişletmek için tıkla... Corsairin zaten sadece tek yazılımı yok mu iCue diye onu kurdum son sürüm zaten kulaklığı da gördü ama olmuyor. uzayalkan dedi: Corsairin zaten sadece tek yazılımı yok mu iCue diye onu kurdum son sürüm zaten kulaklığı da gördü ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımda tıklanıyor seçiliyor da kulaklıkta renk değişmiyor.
Maxtoric dedi: Doğru yazılımı kurduğuna emin misin? Yazılımdaki başka fonksiyonlar değişmiyorsa çıkar tak yapıp geri kur. Genişletmek için tıkla... Corsairin zaten sadece tek yazılımı yok mu iCue diye onu kurdum son sürüm zaten kulaklığı da gördü ama olmuyor. uzayalkan dedi: Corsairin zaten sadece tek yazılımı yok mu iCue diye onu kurdum son sürüm zaten kulaklığı da gördü ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımda tıklanıyor seçiliyor da kulaklıkta renk değişmiyor.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.460 Makaleler 3 Çözümler 88 4 Kasım 2023 #4 uzayalkan dedi: Corsairin zaten sadece tek yazılımı yok mu iCue diye onu kurdum son sürüm zaten kulaklığı da gördü ama olmuyor. Yazılımda tıklanıyor seçiliyor da kulaklıkta renk değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum. RGB harici diğer özellikleri kulaklık üzerinden uygulayabiliyor musunuz? Belki reset atmanız gerekebilir.
uzayalkan dedi: Corsairin zaten sadece tek yazılımı yok mu iCue diye onu kurdum son sürüm zaten kulaklığı da gördü ama olmuyor. Yazılımda tıklanıyor seçiliyor da kulaklıkta renk değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum. RGB harici diğer özellikleri kulaklık üzerinden uygulayabiliyor musunuz? Belki reset atmanız gerekebilir.
uzayalkan Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #5 Maxtoric dedi: Onu demiyorum. RGB harici diğer özellikleri kulaklık üzerinden uygulayabiliyor musunuz? Belki reset atmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun MSI centermiş hallettim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023
Maxtoric dedi: Onu demiyorum. RGB harici diğer özellikleri kulaklık üzerinden uygulayabiliyor musunuz? Belki reset atmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun MSI centermiş hallettim.