W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Corsair Void Elite RGB Wireless. Bu zamanda alınır mı? Çoğunlukla CS Valorant gibi oyunlarda kullanılacak ama muzikte dinlenecek elbet. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
Corsair Void Elite RGB Wireless. Bu zamanda alınır mı? Çoğunlukla CS Valorant gibi oyunlarda kullanılacak ama muzikte dinlenecek elbet.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.205 Makaleler 5 Çözümler 78 Yer İzmir 23 Ağustos 2023 #2 Güncel bir kulaklık değil. Onun yerine Logitech G733 tercih edilebilir. Gerçi aralarında 1 yıl kadar bir süre var ama G733 daha dolu bir kulaklık.
Güncel bir kulaklık değil. Onun yerine Logitech G733 tercih edilebilir. Gerçi aralarında 1 yıl kadar bir süre var ama G733 daha dolu bir kulaklık.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 Hybrid Theory dedi: Güncel bir kulaklık değil. Onun yerine Logitech G733 tercih edilebilir. Gerçi aralarında 1 yıl kadar bir süre var ama G733 daha dolu bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Razer Kraken 3 nasıl bır tercıh olur oyun ıcın alıyorum.
Hybrid Theory dedi: Güncel bir kulaklık değil. Onun yerine Logitech G733 tercih edilebilir. Gerçi aralarında 1 yıl kadar bir süre var ama G733 daha dolu bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Razer Kraken 3 nasıl bır tercıh olur oyun ıcın alıyorum.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.205 Makaleler 5 Çözümler 78 Yer İzmir 23 Ağustos 2023 #4 WildArw dedi: Razer Kraken 3 nasıl bır tercıh olur oyun ıcın alıyorum. Genişletmek için tıkla... Razer'ın herhangi bir ürününü kullanmadım daha önce.
WildArw dedi: Razer Kraken 3 nasıl bır tercıh olur oyun ıcın alıyorum. Genişletmek için tıkla... Razer'ın herhangi bir ürününü kullanmadım daha önce.