Çözüm Corsair Void Elite serisinde cızırtı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dediklerinizi adım adım uyguladım sonrasında iCUE yazılımındaki equlaizer ayarları arasında geçiş yapıyorum ve ses değişmiyor. 7.1 Surround özelliği de çalışmamaya başladı.

Bu ayarları uyguladım aynen. İlk yaptığımda -nedendir bilmiyorum, belki de bir adımda hata yaptım- hem "cazırtı" sesi 15-20 saniyede bir gelmeye devam ediyordu, hem de EQ ayarları arasında geçiş yapınca fark olmuyordu. Tekrar baştan yaptım. Şu an "cazırt" sesi de gelmiyor, EQ ayarları da çalışıyor. Ben de iade etmeyi düşünüyordum yapamasaydım.

Hayırlı olsun diyelim o zaman, sevindim .

Çok teşekkürler hocam. 2022 nisanda dahi işe yarıyor.

icue programını hiç indirmemişken birden başladı sonra sizin söylediklerinizi sırasıyla yaptım olmadı tekrar denedim yine olmadı farklı bir çözüm yolu var mı yoksa iade edeceğim

İyiy günler kendim yapamadım ama ses yardım verirseniz dc üzerinden sevinirim anlamadım çünkü ne yapmam gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…