Corsair Void Elite stereo alınır mı?

Musa Bulaklı

Decapat
Daha fazla  
Sizce alınır mı?
Kronik bir sorunu falan var mı?
Ya da bunun yerine başka öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Bunu da alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kulaklık da iyi hocam ben şu anda Corsair'in HS50 Pro modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. İkisinden birini seçsem herhalde daha ucuz olduğu için Void Elite'i seçerdim. (Mouse Steelseries olduğu için set olsun diye Arctis 1 seçerim normalde orası ayrı konu) kısacası ama ikisi de iyidir.

Hocam bir de tam bütçe belirtseniz daha iyi olur ona göre öneride bulunuruz.

Void Elite Stereo. Bütçe artarsa Blackshark V2X.

Biri 1400₺ biri 900₺ ? Ben 100₺'den bahsettim.
Hocam normalde Void Elite HS50'den daha iyi değil mi? Zamanında bayağı uyguna almıştım neden o kadar pahalı şimdi? (Hocam bir de arkadaşa bütçe belirtin diye dedim yukarıda bütçe belirtmemiş ki arkadaş bütçe belirtmeden öneri istemiş.)

Bütçe max 1k hocam
Hocam o zaman Void Elite iyidir. Corsair'in kulaklığını kullandığım için öneriyorum. Arctis 1 hakkında detaylı bilgim yok ama o da iyidir, siz yine de Void Elite alın para cebinizde kalsın bence.

Blackshark V2X alın.
Hocam Void Elite alsa daha mantıklı bence aralarında fiyat farkı var yine de, iki kulaklık arasında aman aman fark olacağını sanmıyorum, ayrıca o kulaklığın tasarımı pek hoşuma gitmiyor benim, tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı konu. Arkadaş sevebilir belki tasarımı.

zaten oralardan almamın sebebi 12 ay taksit seçeneği olması

void elite aylık 71 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…