Corsair Void Elite vs GSP300

Paradolox

Kilopat
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında bir seçim yapacağım. Bu ikisinden hangisi beni daha çok memnun eder? CSGO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli. İkisi arasında çok fark var mı?

Corsair Void Elite Wireless cihazını kullanıyorum 4-5 gündür. Cihaz ciddi anlamda muhteşem. Aşırı rahat ve Wireless olmasına rağmen sesler bana aşırı fazlaymış gibi geliyor, bassları acayip kuvvetli. Diğer kulaklık hakkında bilgi veremeyeceğim.

Corsair Void Elite Wireless cihazını kullanıyorum 4-5 gündür. Cihaz ciddi anlamda muhteşem. Aşırı rahat ve Wireless olmasına rağmen sesler bana aşırı fazlaymış gibi geliyor, bassları acayip kuvvetli. Diğer kulaklık hakkında bilgi veremeyeceğim.
Wireless olanı daha kötü zaten. Void serisi genel anlamda kötü, o fiyata çok daha iyi alınabilir.

Wireless olanı daha kötü zaten. Void serisi genel anlamda kötü, o fiyata çok daha iyi alınabilir.
Neye göre kötü? Mikrofon, kulaklığın genel olarak ses kalitesi, ve özellikle konfor açısından aşırı iyi bir kulaklık. Şu an kullandığım kulaklık bile Wireless olmasına rağmen ses kalitesi aşırı iyi. Ses kablolu modeli çok daha güzel bir ses verecektir, Wireless'e göre.

Neye göre kötü? Mikrofon, kulaklığın genel olarak ses kalitesi, ve özellikle konfor açısından aşırı iyi bir kulaklık. Şu an kullandığım kulaklık bile Wireless olmasına rağmen ses kalitesi aşırı iyi. Ses kablolu modeli çok daha güzel bir ses verecektir, Wireless'e göre.
Diğer kulaklıklara göre kötü. Ses kalitesi berbat. Ne alakası var? Void serisi vasat zaten. Sen memnunsan sorun yok, hayırlı olsun ama Void serisi GSP300 ile karşılaştıralamaz.

Arkadaşlar bilmediğiniz kullanmadığınız ürünlere yorum yapmayın. Void Pro ile Void Elite farklıdır. Void Elite daha güncel ve güçlendirilmiş versiyondur. Takıp kullandınız mı Elite olanı?

Bahsettiğiniz Sennheiser kulaklık hakkında yorum yapamayacağım kullanmadığım için. Void Elite Wireless'ı 7-8 aydır kullanıyorum. Memnun olmadığım özelliği yok. Tavsiye ederim.

Diğer kulaklıklara göre kötü. Ses kalitesi berbat. Ne alakası var? Void serisi vasat zaten. Sen memnunsan sorun yok, hayırlı olsun ama Void serisi gsP300 ile karşılaştıralamaz.

Gsp300'ün konfor seviyesi Void Elite ile karşılaştırılamaz bile. Void ezer geçer. Ses kalitesi konusunda @Lintos gerekeni söyledi zaten.

Sennheiser ve Corsair'i karşılaştırıyorsunuz. Denemesen bile 20 dakikalık araştırmayla hangisinin daha iyi olduğunu anlarsın. Birisi ''Gamer'' kulaklıkları birisi ise audiophile seviyesinde kulaklıklar yapıyor. Rahatlık hem kişiden kişiye değişiyor. Gerçi önceden kullandığınız kulaklıklar 300 - 200 TL ise ses kalitesi daha iyi gelebilir. Void Elite alacağıma para biriktirip MH752 alırım. GSP 300 ve Void serisini zaten ezer. İlginç ya. Neyse, fazla uzadı. İstediği şeyi alabilir, ben sadece düşüncelerimi yazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı