TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar sizce bu iki kablosuz kulaklıktan hangisi daha iyidir? Kullananlar oldu mu hiç bunları?
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 862 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Pro Delta RGB Kasa Gamebooster Fire Storm Razer Deathadder V2 Mini Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2024 #2 TheKingTR dedi: Arkadaşlar sizce bu iki kablosuz kulaklıktan hangisi daha iyidir? Kullananlar oldu mu hiç bunları? Genişletmek için tıkla... Ben 733 kullanıyorum gerçekten çok hafif resmen kafanızda hissetmiyorsunuz ve ses kalitesi gayet iyi fakat mikrofon o kadarda cazibeli sayılmaz. Voidi kullanmadım
TheKingTR dedi: Arkadaşlar sizce bu iki kablosuz kulaklıktan hangisi daha iyidir? Kullananlar oldu mu hiç bunları? Genişletmek için tıkla... Ben 733 kullanıyorum gerçekten çok hafif resmen kafanızda hissetmiyorsunuz ve ses kalitesi gayet iyi fakat mikrofon o kadarda cazibeli sayılmaz. Voidi kullanmadım