Kulaklığı cumartesi aldım bugün kullanmaya başladım. Acayip derecede rahatsız edici bir dip ses var. Forumdaki çözüm yöntemlerinin hepsini denedim ama geçmiyor. Bir de kulaklık bağlı değilken de dip ses mevcut. USB aparatını PC'ye takmamama rağmen kulaklığı açsam bile dip ses var. Dünyanın en sinir bozucu durumu 2 bin TL verdim olaya bak. Millet değerlendirmelerde ballandıra ballandıra anlatmış ben de normal tüketiciyim aldım doğal olarak. İade mi edeyim yoksa farklı bir yöntem bulabilen var mı bu kulaklığın dip ses sorununa?
Geçen sene satın aldığım Void Elite Surround kulaklığımda bu sorunu yaşamadan önce @Grimnon'un konusundaki çözümü uygulamış ve hiçbir sorun yaşamamıştım. Fakat forumda yakın zamanda Corsair Void Elite Dip Ses Sorunu konularının fazlalaştığını görünce bir rehber hazırlamaya karar verdim...
Video izlerken ve oyun oynarken fark edilmiyor bile. Ayrica iCUE yazilimi oyundayken dip sesi kapatiyor. Yani sorunsuz şu an. CS:GO icin oldukca iyi. Kulaklik tam oturuyor ayrica.
Video izlerken ve oyun oynarken fark edilmiyor bile. Ayrica iCUE yazilimi oyundayken dip sesi kapatiyor. Yani sorunsuz şu an. CS:GO icin oldukca iyi. Kulaklik tam oturuyor ayrica.