Corsair Void Elite Wireless mikrofon sesi nasıl arttırılır?

penancexd

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bugün Corsair Void Elite Wireless isimli kulaklığı aldım ama mikrofon sesini bayağı az veriyor yeterli ama biraz daha arttırmak istiyorum. Program önerebilir misiniz? Corsair programında da 100 sesi Microsoft ayarlarında da.

O kulaklığın sesini arttırmak için farklı bir yazılım daha kullanırsanız kulaklığın stabilitesini bozabilirsiniz. Ekim ayının başından beri aynı kulaklığı kullanıyorum ve mikrofon kalitesinden, ses seviyesinden gayet memnunum. Wireless kulaklıklar ses kalitesi olarak çok kaliteli olsalar bile daha fazla ses istiyorum diyenler için pek uygun değildir. Ben illa arttırmak istiyorum diyorsanız önerebileceğim program FXSound yazılımı var.

En güzeli sadece iCUE yazılımını kullanmak

Mikrofonun ses seviyesi az değil mi ya?

Mikrofonun ses seviyesi az değil mi ya?
Belki kullandığınız sesli konuşma platformu etkiliyor olabilir sesi. Ben arkadaşlarla konuşurken "Sesin az geliyor" gibi bir şikayet hiç almadım. Mikrofonu biraz daha ağzınıza yakınlaştırabilirsiniz dilerseniz.

Ayarlarım böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
arkadaşın söylediklerini yapın çözülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…