bthnkrtll Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 274 27 Aralık 2019 #1 Selamlar herkese. Başlıkta bulunan iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla oyun, ancak film ve müzik için de kullanacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: Eski kulaklığım Arctis 3 modeliydi.
Selamlar herkese. Başlıkta bulunan iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla oyun, ancak film ve müzik için de kullanacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: Eski kulaklığım Arctis 3 modeliydi.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 27 Aralık 2019 #2 Eski kulaklığınıza dayanarak Arctis 7 alın derim. Void'e alışmanız zor olabilir.
bthnkrtll Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 274 28 Aralık 2019 #3 İbrahim Zdemir dedi: Eski kulaklığınıza dayanarak Arctis 7 alın derim. Void'e alışmanız zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. -Arctis 3 ile 7 arasında çok büyük bir ses farkı var mı acaba ? -Bir de Void elite 20Hz - 30kHz arasındayken, Arctis 7 2 Hz-20kHz arasında. Bu Void elite'in daha iyi ses sürücülerine sahip olduğunumu gösteriyor ?
İbrahim Zdemir dedi: Eski kulaklığınıza dayanarak Arctis 7 alın derim. Void'e alışmanız zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. -Arctis 3 ile 7 arasında çok büyük bir ses farkı var mı acaba ? -Bir de Void elite 20Hz - 30kHz arasındayken, Arctis 7 2 Hz-20kHz arasında. Bu Void elite'in daha iyi ses sürücülerine sahip olduğunumu gösteriyor ?