Corsair Void Elite Wireless vs BlackShark V2

Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda BlackShark v2X kullanıyorum memnunum fakat kablosuz bir modele geçmek istiyorum. Void Elite kablosuzunu güzel bir fiyata buldum 1 haftalık daha 2500TL. Fakat V2 daha bulamadım. BlackShark v2'ye daha iyi diyorlar ama kablolu aklım çok karışıyor şu anda v2X'ten memnunum Void Elite geçince ses seviyesi kalitesi vs artar mı ya da rahatlığı? Kablosuz olacağından çok daha rahat olacağım her türlü ama aklım karışıyor sizce hangisini almalıyım?

Void Elite'de dip ses sorunu var diye biliyorum.
Şahsen Void Elite'nin rahat olmadığını düşünüyorum.
Belki de bana rahat gelmemiştir ama.

Ayrıca kablosuzun ses kalitesi kabloludan genelde daha kötüdür.

Razer BlackShark v2, daha hafif ve USB ses kartı ile daha net ses sunuyor. Tercihim Razer olurdu.

3 yıllık Void Elite deneyimim oldu.

• Ortadan ikiye ayrılma sorunu var, ki benimkide öyle gitti.
  • Dip ses sorunu var.
  • Mikrofonu kötü.
Artılar:
  • Ses kalitesi iyi ancak BSV2 daha iyi.
  • Muhtemelen daha rahattır. Ancak dediğim gibi malzemesi o kadar kaliteli değil.

Kablosuz iyi bir şey arıyorsan Barracuda X bakabilirsin, bir tık üstü Barracuda'dır ve BSV2 ile aynıdır ses kalitesi bakımından. Mikrofonu daha iyi bir şey arıyorsan HS80 bakabilirsin.

Ayrıca kablosuzun ses kalitesi kabloludan genelde daha kötüdür.
Bu kanıya nereden vardın? 1000 liralık kulaklık alsa neyse de karşısında Void Elite var. BlackShark V2 kadar olmasa da gayet iyidir. Örneğin BlackShark V2 ve kablosuz Barracuda'nın içinde aynı ses sürücüsü var. Lütfen bilinçli yorum yapalım.

Hocam sizce geçmeli miyim Void Elite? V2 almak istemiyorum kablolu olduğundan bir değişiklik hissetmem bence v2Xden geçince. Sizce Void Elite yerine Cloud 2 Wireless nasıl olur? Sıfırını almıyorum ikinci el az kullanılmış gibi almak istiyorum daha hesaplı oluyor. Benim bulduğum Void Elite 1 haftalık ve Param Güvende'yle 2500'e geliyor. Sizce nasıl fiyatı?

Baktımda ortadan ikiye çatlama sorunu garipmiş almayacağım sanırım.

Ben 3 yıl kullandım ve aslında memnundum, kırılana kadar. Ancak yazılımsal sorunları ve mikrofonu beni çileden çıkarmıştı.

İkinci el kulaklık olayına hiç sıcak bakmıyorum ama senin kararın elbette. Bu arada V2X ile normal V2 arasında ses kartı farkı var ki oldukça farkı hissedersin. Paran HS80'e de yetiyor bu arada, İtopya'da zırt pırt fiyatı düşüp duruyor. Ancak benim sana tavsiyem Barracuda X'dir ve kablosuzdur. Tabii bütçe meselesi dediğin gibi, biraz daha çıkabilsen al derim.

Hocma Void'i almayacağım kırılma meselesi sıkıntı. Biraz daha bakacağım belki Cloud 2 Wireless 2.el az kullanılmıoş alırım ya da v2X ile devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…