Corsair Void Pro Dolby Acces Almak İçin Yeterli mi?

Hyjal

Hectopat
Daha fazla  
Corsair Void Pro RGB kullanıyorum. Anakartım ASUS Z170K kulaklığın Dolby desteklemesi Dolby Acces programını verimli kullanmak için yeterli mi? Ücretli almayı düşünüyorum. Yoksa kulaklığın desteğinin tek başına yetmeyip anakartında mı işin içinde olması gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows Store’den Dolby programını indirin 7 günlük ücretsiz deneme veriyor alın test edin ona göre kararınızı verirsiniz. Benim deneyimlediğim kadarıyla kulaklık desteklediği zaman verinli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Evet indirip kurdum fakat bu sefer Corsair'in iCue programında surround veya stereo arasında geçiş yapamıyorum direkt programı kilitliyor.

Çünkü Dolby yönetiyor o seçenekleri.
Custom bölümünden ayarları yukarı çektikçe inanılmaz bir ses artışı oluyor tabi ekolayzer ayarını yapmak için biraz programla uğraşmak gerekiyor. Oyunlarda ses kasmada problem yaşıyorum özellikle Cod Warzone'da onun için oyun için olan ayarı bi deneyeceğim.

Çok uzun zaman olmuş ama dolby ile kullandınız mı? Ses ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…