JunkiesMage Hectopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #1 Merhaba, Bugün Corsair Wireless Void Pro satın aldım. Mikrofon sesi oldukça az, Discord'dan sesim neredeyse hiç gitmiyor. Özel bir ayarı mı var? iCUE kurup gerekli güncellemelerini yaptım.
Merhaba, Bugün Corsair Wireless Void Pro satın aldım. Mikrofon sesi oldukça az, Discord'dan sesim neredeyse hiç gitmiyor. Özel bir ayarı mı var? iCUE kurup gerekli güncellemelerini yaptım.
turkuaz Hectopat Katılım 11 Temmuz 2013 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Android Developer 22 Nisan 2020 #2 iCUE ayarlarından Mic Vol kontrol eder misin? Ayrıca Discord > Uygulama ayarları > Ses ve Görüntü > Ses ayarları > Giriş aygıtının kullandığın kulaklık olduğundan ve giriş sesi ayarının ayarlandığından emin ol.
iCUE ayarlarından Mic Vol kontrol eder misin? Ayrıca Discord > Uygulama ayarları > Ses ve Görüntü > Ses ayarları > Giriş aygıtının kullandığın kulaklık olduğundan ve giriş sesi ayarının ayarlandığından emin ol.
Kozbisov_ Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 194 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #3 Discord üzerindeki ayarları doğru olarak yeni kulaklığa göre yeniden yaptınız mı?
Sargêras Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 125 Çözümler 1 5 Eylül 2020 #4 Merhaba. Aynı sorun bende de var. Düzeltebildiniz mi?
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ağustos 2021 #5 Düzelttiniz mi?