Corsair Void Pro RGB inceleme ve tecrübelerim

berkanrekt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, öncelikle bu benim ilk inceleme yazım. Lütfen eksiklerimi yorumlarda belirtiniz. Beğendiyseniz devamını getirebilirim. Kullandığım ekipmanları inceleyebilirim. Yaklaşık 1 aydır kullandığım ve sonrasında sattığım kulaklığımın, yaşadığım tecrübelerimi sizlere aktarıyorum. Keyifli okumalar .

kulaklık
Frekans tepkisi: 20khz - 20Hz.
Pil ömrü: 16 saate kadar.
Hassasiyet: 107dB (+/- 3dB)
Kablosuz aralığı: 12 metreye kadar (40 feet)
Empedans: 32K ohm @ 1khz.
Kulaklık tipi: Wireless - kablosuz.
Bağlantı: USB Wireless adaptör.
Sürücüler: 50mm.

mikrofon
Empedans: 2.0k ohm.
Tür: Tek yönlü gürültü önleyici.
Frekans tepkisi: 10khz 100Hz.
Hassasiyet: -38dB (+/-3dB)

paket içeriği
Void Pro RGB Wireless Gaming headset.
Wireless USB adaptörü.
USB şarj kablosu (1.5m)
Mikrofon için ses filtresi.
Güvenlik broşürü.
Hızlı kullanma kılavuzu.
Garanti kartı.

Konfor
Pedlerin rahatlığı olarak rahat diyebilirim. Fakat kulakta durması, kafanızı salladığınızda kafanızla birlikte dans etmesi beni çok sinir etmişti, geriye doğru yaslansam veya telefona baksam hemen düşüyordu. Tasarım olarak da biraz sıkıntılı model diye düşünüyorum.

Ses kalitesi
Ses yüksekliği anlamında her ne kadar hoşuma gitse de, maalesef ses kasma olarak pek iyi değil. 7.1'i açtığınızda biraz toparlıyor fakat yine de önermem.

Yazılım
Yazılım olarak basit bir yazılımı var fakat kendi içerisinde yüklü gelen profiller rezalet diyebilirim. Hiçbiri bir işe yaramıyor. Kendi EQ ayarınızı bulmanız lazım, o da zor bir şey ve yazılımın batarya yüzdesi göstermesi bozuk.

Batarya
Batarya olarak çok memnundum 12-13 saat arası kullanıyorum. Hiç bitmiyordu neredeyse ama üstte belirttiğim gibi, batarya yüzesini yanlış gösteriyor.

Son;
Son olarak alınır mı, alınmaz mı fikrine gelirsek. Ben önermem, bu paraya daha iyi kulaklıklar bulunabilir. İkinci el olarak alırsanız belki denenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben birde şey duymuştum mesela Corsair void pro rgb kullanlar da genelde mikrofon sesleri hep az geliyormuş bu doğrumu ?

Evet bende kullanan birisiyim. Wireless değil ama RGB USB versiyonu. Memnunum.
Bende wireless vardı, beğenemdim. Sattım HyperX Cloud 2 aldım. Bekliyorum.
Hocam ben birde şey duymuştum mesela Corsair void pro rgb kullanlar da genelde mikrofon sesleri hep az geliyormuş bu doğrumu ?
Mikrofon olarak kaliteliydi, en azından arkadaşlarım öyle diyordu.

Konfor kısmı kesinlikle berbat. Kulakta durmuyor durması için çok sıkmak gerekiyor fakat o zaman da kulakta baskı oluşturuyor. Rahat bir kulaklık değil bende aldım Wireless modelini fakat iade edeceğim.

Konfor kısmı kesinlikle berbat. Kulakta durmuyor durması için çok sıkmak gerekiyor fakat o zaman da kulakta baskı oluşturuyor. Rahat bir kulaklık değil bende aldım Wireless modelini fakat iade edeceğim.
En iyisini yaparsın, Cloud 2 aldım bende buna alışınca da inceleme yapmayı düşünüyorum.

En iyisini yaparsın, Cloud 2 aldım bende buna alışınca da inceleme yapmayı düşünüyorum.

Güzel olur benim de aklımda bunu iade edip Cloud 2 almak var. Bu Void Elite'yi hangi müptezel tasarlamış aklım almıyor gerçekten ergonomik olarak bu kadar kötü bir kulaklık görmedim. Kulaklığı sıkmasın diye gevşetiyorsun kafandan düşüyor. Düşmesin diye sıkıyorsun bu sefer kulaklarını öyle bi sıkıyor kulaklarım ağrıyor rezil ötesi bir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…