Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 29 Temmuz 2018 #1 Sizce hangisi? Dizi, film izlemem. Müzik arada sırada dinlerim. Benim için önemli olan oyun performansıdır. Sizce hangisi?
Sizce hangisi? Dizi, film izlemem. Müzik arada sırada dinlerim. Benim için önemli olan oyun performansıdır. Sizce hangisi?
R Rousso Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.451 Çözümler 6 29 Temmuz 2018 #2 Ürünlerin linkini atarsan inceleyebilirim.
abdulkadir03 Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 34 14 Eylül 2018 #3 Furkan Ertem dedi: Sizce hangisi? Dizi, film izlemem. Müzik arada sırada dinlerim. Benim için önemli olan oyun performansıdır. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... kulağınıza oturursa corsair void pro al, çünki arctis 5`in bassları olsun 40mm sürücülerin`den dolayı ses okadar iyi değil.
Furkan Ertem dedi: Sizce hangisi? Dizi, film izlemem. Müzik arada sırada dinlerim. Benim için önemli olan oyun performansıdır. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... kulağınıza oturursa corsair void pro al, çünki arctis 5`in bassları olsun 40mm sürücülerin`den dolayı ses okadar iyi değil.
Hardpart Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #4 Furkan Ertem dedi: Sizce hangisi? Dizi, film izlemem. Müzik arada sırada dinlerim. Benim için önemli olan oyun performansıdır. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Corsair Void Pro tavsiye ederim wireless alırsan çok daha mutlu olursun ama arada ciddi bir fiyat farkı oluyor.
Furkan Ertem dedi: Sizce hangisi? Dizi, film izlemem. Müzik arada sırada dinlerim. Benim için önemli olan oyun performansıdır. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Corsair Void Pro tavsiye ederim wireless alırsan çok daha mutlu olursun ama arada ciddi bir fiyat farkı oluyor.