halilgkmn19051
Decapat
Arkadaşlar iki kulaklık arasında kararsız kaldım, hangisi sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek program olması performans kazandırmıyor. Bir markanın mouse iyidir klavyesi kötüdür bunu göz önünde bulundurdunuz mu?Klavye Faren hangi marka model ise ona göre al bence. Set yapmanı tavsiye ederim. Tek programdan hepsini yönlendirmen mükemmel.
Hocam herkese kraken 7.1 v2 yi sorduğumda kimse bir kusur bulupta söylemiyor ama sorduk mu hyperx cloud 2 al diyorlar bunun nedeni nedir neden cloud2 daha iyiVoid Pro'yu çok fazla deneyimleme şansım olmadı 1-2 gün deneyimledim, 7.1 özelliği diğer kulaklıklar'ın yanında biraz sönük kalıyor ve mikrofon kalitesi günlük işler için bile çok kötü. Razer Kraken 7.1'i yaklaşık 5-6 ay gibi bir süre kullandım, ses kalitesi, malzeme kalitesi güzel, mikrofon tatmin eci düzeyde. Cloud 2 tercih etmeniz daha iyi olur.
Kingston HyperX Cloud II Oyuncu Kırmızı Kulaküstü Kulaklık Fiyatı
Corsair HS60 7.1 Ses Kartlı Gaming Beyaz Kulaklık (CA-9011174-EU) | Corsair | Yılbaşı Kampanyası Corsair HS60 7.1 Ses Kartlı Gaming Kulaklık Beyaz Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da bir seçenekte benden sana al bunu keyfine bak ses kalitesi iyi mikrofon kalitesi iyi malzeme kalitesi iyi tek sıkıntısı örgülü kablosu yok. 7.1 performansı tatmin edici müzik film gibi işlerde başarılı olduğu kadar oyunlarda da başarılı
Hocam bu fiyat biriminde olan bütün kulakların malzeme kalitesi bu yönde sizinki şanssızlık olmuş geçmiş olsunMalzeme kalitesi konsuunda emin misiniz? Bende aynı kulaklıktan aldım ve stand'dan düştü ve sağ tarafın kenarı kırıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.