Corsair Void Pro vs. HyperX Cloud 2 vs. HyperX Revolver

Corsair Void Pro 7.1 mi? Hyperx Cloud 2 7.1 mi? Hyperx Revolver Stereo mi?

• Oy verenlerin toplamı
    14

burakasimoglu

Kilopat
Daha fazla  
Bu 3 kulaklık arasında kaldım. Kullananlar cevaplarsa sevinirim. Fiyat bandının hemen hemen aynı olduğunu düşünerek cevap verebilirsiniz. Rahatlık ve ses kasma önemli. 7.1 çok önemli değil, olmasa da olur bu yüzden özellikle Revolver kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud Revolver çok iyi bir kulaklık ama malzeme kalitesi insana güven vermiyor maalesef. Bu bütçede benim önerim GSP 300 ya da Cloud Alpha.
GSP 300 çok iyi bir kulaklık olduğunu duydum ancak 1 saatten sonra terleme yapıyormuş. Rahatlık ön planda.

O zaman Cloud Alpha'ya bakabilirsiniz, sanal 7.1'e fazla para ödemeyin.
Corsair Void Pro sanal 7.1 mi? Cloud revolver hakkında bilgi verme şansınız var mı? 500 TL civarında bir oyuncu kulaklık bakıyorum, ses yalıtımı iyi olan ve ses kasmak için kullanılabilecek bir kulaklık.

Void pro sanal 7.1. Corsairin müzik performansı bir tık düşük olduğu için , cloud 2 nin hem oyun hem müzik performansı iyi olmasından dolayı cloud2 sipariş verdim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…