A asdfsdgsdfgdfhfghs Ziyaretçi 13 Şubat 2020 #1 İkisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bana Corsair daha iyi gibi geliyor. Mikrofonu falan daha iyi galiba. Düşüncelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2020
İkisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bana Corsair daha iyi gibi geliyor. Mikrofonu falan daha iyi galiba. Düşüncelerinizi bekliyorum.
The mikeykn Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 13 Şubat 2020 #2 Silinen üye dedi: İkisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bana Corsair daha iyi gibi geliyor. Mikrofonu falan daha iyi galiba. Düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... O fiyat segmentinde her zaman önerim HyperX Cloud 2 dir. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
Silinen üye dedi: İkisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bana Corsair daha iyi gibi geliyor. Mikrofonu falan daha iyi galiba. Düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... O fiyat segmentinde her zaman önerim HyperX Cloud 2 dir.
N nomansaudio Hectopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 81 Makaleler 1 13 Şubat 2020 #3 Herhangi 7.1 kulaklık almanızı tavsiye etmem. Corsair HS50 Pro, Cloud Alpha veya MH751 tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
Herhangi 7.1 kulaklık almanızı tavsiye etmem. Corsair HS50 Pro, Cloud Alpha veya MH751 tavsiye ederim.
A asdfsdgsdfgdfhfghs Ziyaretçi 13 Şubat 2020 #4 The mikeykn dedi: O fiyat segmentinde her zaman önerim HyperX Cloud 2 dir. Genişletmek için tıkla... Kanka görünüşü hiç bana göre değil ya. nomansaudio dedi: Herhangi 7.1 kulaklık almanızı tavsiye etmem. Corsair HS50 Pro, Cloud Alpha veya MH751 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden 7.1 tavsiye etmiyorsunuz? Zaten istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
The mikeykn dedi: O fiyat segmentinde her zaman önerim HyperX Cloud 2 dir. Genişletmek için tıkla... Kanka görünüşü hiç bana göre değil ya. nomansaudio dedi: Herhangi 7.1 kulaklık almanızı tavsiye etmem. Corsair HS50 Pro, Cloud Alpha veya MH751 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden 7.1 tavsiye etmiyorsunuz? Zaten istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz.
The mikeykn Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 14 Şubat 2020 #5 Silinen üye dedi: Kanka görünüşü hiç bana göre değil ya. Neden 7.1 tavsiye etmiyorsunuz? Zaten istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Görünüşü sesinden daha mı önemli? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
Silinen üye dedi: Kanka görünüşü hiç bana göre değil ya. Neden 7.1 tavsiye etmiyorsunuz? Zaten istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Görünüşü sesinden daha mı önemli?
A asdfsdgsdfgdfhfghs Ziyaretçi 14 Şubat 2020 #6 Kanka ses kalitesi ondan aşağı değil. Benim görüşüm yani. Arasında kat kat fark olduğunu düşünmüyorum. Mikrofon kalitesi daha iyi hem.
Kanka ses kalitesi ondan aşağı değil. Benim görüşüm yani. Arasında kat kat fark olduğunu düşünmüyorum. Mikrofon kalitesi daha iyi hem.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 14 Şubat 2020 #7 SteelSeries Arctis 5 alabilirsiniz; Corsair’dan daha iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
Condy Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 175 Makaleler 3 Yer İstanbul 14 Şubat 2020 #8 Aynı senin kafadayım git geller yaşıyorum Cloud2'yle ancak yeni nesil olduğu için Void Pro alacağım sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
Aynı senin kafadayım git geller yaşıyorum Cloud2'yle ancak yeni nesil olduğu için Void Pro alacağım sanırım.
The mikeykn Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 14 Şubat 2020 #9 Eğer Corsair alacaksanız Void Pro değil de Void Elite alın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
A asdfsdgsdfgdfhfghs Ziyaretçi 14 Şubat 2020 #10 Condy dedi: Aynı senin kafadayım git geller yaşıyorum Cloud2'yle ancak yeni nesil olduğu için Void Pro alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bence de ama Wireless alma bence kablolu olanın mikrofonu gerçekten çok iyi YouTube'dan mic testlerine bakabilirsin. Sed kalitesi zaten çok iyi bence. The mikeykn dedi: Eğer Corsair alacaksanız Void Pro değil de Void Elite alın. Genişletmek için tıkla... Kanka bilmiyorum ki. Neden Elite modeli? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
Condy dedi: Aynı senin kafadayım git geller yaşıyorum Cloud2'yle ancak yeni nesil olduğu için Void Pro alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bence de ama Wireless alma bence kablolu olanın mikrofonu gerçekten çok iyi YouTube'dan mic testlerine bakabilirsin. Sed kalitesi zaten çok iyi bence. The mikeykn dedi: Eğer Corsair alacaksanız Void Pro değil de Void Elite alın. Genişletmek için tıkla... Kanka bilmiyorum ki. Neden Elite modeli?