ShadowMaster Megapat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #1 Bugün alacağım. Hangisini almalıyım? Kulaklarım büyük biraz. Hangisi az terletir?
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Ağustos 2019 #2 Bütçe yok zorlamak istemiyorsanız Corsair gayet yeterli fakat Arctis 7 ses konusunda birazdaha iyi ama bence farka değmez.
Bütçe yok zorlamak istemiyorsanız Corsair gayet yeterli fakat Arctis 7 ses konusunda birazdaha iyi ama bence farka değmez.
ShadowMaster Megapat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #3 Sylveon dedi: Bütçe yok zorlamak istemiyorsanız Corsair gayet yeterli fakat Arctis 7 ses konusunda birazdaha iyi ama bence farka değmez. Genişletmek için tıkla... Dediğim kriterlere hangisi daha iyi olur?
Sylveon dedi: Bütçe yok zorlamak istemiyorsanız Corsair gayet yeterli fakat Arctis 7 ses konusunda birazdaha iyi ama bence farka değmez. Genişletmek için tıkla... Dediğim kriterlere hangisi daha iyi olur?
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Ağustos 2019 #4 Corsair daha büyük.
ShadowMaster Megapat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #5 Sylveon dedi: Corsair daha büyük. Genişletmek için tıkla... Hemen alıyorum peki SE olanı ile normal modelin farkı nedir?
Sylveon dedi: Corsair daha büyük. Genişletmek için tıkla... Hemen alıyorum peki SE olanı ile normal modelin farkı nedir?
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Ağustos 2019 #6 ShadowMaster dedi: Hemen alıyorum peki SE olanı ile normal modelin farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum maalesef.
ShadowMaster dedi: Hemen alıyorum peki SE olanı ile normal modelin farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum maalesef.
Serdar ak Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 671 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2019 #7 Corsair olanını almanı önermem, kendim aldım ve habire sinyali falan kesiliyor, ses gidiyor vs. o yüzden iade ettim. Arctis 7 arkadaşım kullanıyor, çok güzel ses kasabiliyor oyunlarda. Arctis 7 almanı öneririm.
Corsair olanını almanı önermem, kendim aldım ve habire sinyali falan kesiliyor, ses gidiyor vs. o yüzden iade ettim. Arctis 7 arkadaşım kullanıyor, çok güzel ses kasabiliyor oyunlarda. Arctis 7 almanı öneririm.