Prosecour Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 CORSAIR VOID RGB ELITE Carbon 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık-CA-9011203-EU Uygun Fiyatları ile Tebilonda CORSAIR Marka CORSAIR VOID RGB ELITE Carbon 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık-CA-9011203-EU Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Alınır mı? Ya da Cloud 2 indirimi mi kovalasam?
CORSAIR VOID RGB ELITE Carbon 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık-CA-9011203-EU Uygun Fiyatları ile Tebilonda CORSAIR Marka CORSAIR VOID RGB ELITE Carbon 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık-CA-9011203-EU Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Alınır mı? Ya da Cloud 2 indirimi mi kovalasam?
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 2 Nisan 2024 #2 Aceleniz yoksa Cloud 2 bekleyebilirsiniz. Alırsanız da sizi üzmez, dip ses olduğundan yana şikayetler var. Ben bu sorunla karşılaşmadım şahsen.
Aceleniz yoksa Cloud 2 bekleyebilirsiniz. Alırsanız da sizi üzmez, dip ses olduğundan yana şikayetler var. Ben bu sorunla karşılaşmadım şahsen.
Prosecour Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 Tavasapi dedi: Aceleniz yoksa Cloud 2 bekleyebilirsiniz. Alırsanız da sizi üzmez, dip ses olduğundan yana şikayetler var. Ben bu sorunla karşılaşmadım şahsen. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 için markay HP aldığında nberi üretilen kulaklıklar çok kalitesiz deniyor. Kafamı karıştırdı bu durum. Cloud 2 daha mantıklı duruyor ama bu olayı anlamış değilim.
Tavasapi dedi: Aceleniz yoksa Cloud 2 bekleyebilirsiniz. Alırsanız da sizi üzmez, dip ses olduğundan yana şikayetler var. Ben bu sorunla karşılaşmadım şahsen. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 için markay HP aldığında nberi üretilen kulaklıklar çok kalitesiz deniyor. Kafamı karıştırdı bu durum. Cloud 2 daha mantıklı duruyor ama bu olayı anlamış değilim.