E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Kulaklık bugün elime ulaştı ve sürekli arkadan bir dip ses geliyor. Ses seviyesiyle aynı orantıda bu ses artıyor ya da azalıyor. Yani sesi arttırınca dip ses de artıyor, kısınca dip ses de azalıyor. Bu normal mi yoksa ürünü göndermeli miyim?
Kulaklık bugün elime ulaştı ve sürekli arkadan bir dip ses geliyor. Ses seviyesiyle aynı orantıda bu ses artıyor ya da azalıyor. Yani sesi arttırınca dip ses de artıyor, kısınca dip ses de azalıyor. Bu normal mi yoksa ürünü göndermeli miyim?
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 15 Nisan 2021 #2 Normal sorunlu bir kulaklık sadece sizde değil herkeste öyle.
E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 Syeux dedi: Normal sorunlu bir kulaklık sadece sizde değil herkeste öyle. Genişletmek için tıkla... Endişe edilecek bir şey yok mu? Yani bu normal mi?
Syeux dedi: Normal sorunlu bir kulaklık sadece sizde değil herkeste öyle. Genişletmek için tıkla... Endişe edilecek bir şey yok mu? Yani bu normal mi?
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 15 Nisan 2021 #4 ekrem816 dedi: Endişe edilecek bir şey yok mu? Yani bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Açıkçası beni rahatsız eder ama belirttiğim gibi herkesin başına gelen bir problem bildiğim kadarıyla ağır bir dip ses değil. Sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz. Rahatsız ediyorsa iade edin.
ekrem816 dedi: Endişe edilecek bir şey yok mu? Yani bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Açıkçası beni rahatsız eder ama belirttiğim gibi herkesin başına gelen bir problem bildiğim kadarıyla ağır bir dip ses değil. Sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz. Rahatsız ediyorsa iade edin.
E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 Syeux dedi: Açıkçası beni rahatsız eder ama belirttiğim gibi herkesin başına gelen bir problem bildiğim kadarıyla ağır bir dip ses değil. Sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz. Rahatsız ediyorsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Katlanılmaz bir derecede dip ses var. Sanırım iade edeceğim. Hayal kırıklığına uğradım.
Syeux dedi: Açıkçası beni rahatsız eder ama belirttiğim gibi herkesin başına gelen bir problem bildiğim kadarıyla ağır bir dip ses değil. Sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz. Rahatsız ediyorsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Katlanılmaz bir derecede dip ses var. Sanırım iade edeceğim. Hayal kırıklığına uğradım.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 15 Nisan 2021 #6 ekrem816 dedi: Katlanılmaz bir derecede dip ses var. Sanırım iade edeceğim. Hayal kırıklığına uğradım. Genişletmek için tıkla... Harika bir kulaklık olsa da böyle saçma sapan bir sorunu var maalesef, hep dip ses seviyesini merak etmişimdir.
ekrem816 dedi: Katlanılmaz bir derecede dip ses var. Sanırım iade edeceğim. Hayal kırıklığına uğradım. Genişletmek için tıkla... Harika bir kulaklık olsa da böyle saçma sapan bir sorunu var maalesef, hep dip ses seviyesini merak etmişimdir.