Corsair Void RGB Elite kablosuz kulaklık alınmalı mı?

Cloud 3 Wireless almazsan, bunları almak yerine direkt Nova 5 al.

Cloud 3 Wireless, beyaz değil ona yapacak bir şey yok. Dediğim gibi beyaz ve RGB istiyorsan ATK Mercury bakabilirsin.

ATK Mercury mi yoksa Logitech G435 iyidir bir de noname mikrofonda ne oluyor

O da 1 haftalık heves olduğunu anlar zaten herkes gibi.
Yok be kanka aldığım ürünleri uzun yıllar kullanıyorum görüntüsüde güzel olsun istiyorum o yüzden

Mikrofon ile alacağın kulaklığı toplasak Nova 5'in fiyatı ediyor. İlla ben mikrofon alacağım demiyorsan tabii, bence boş. Ses kasacaksan en iyi seçenek IEM, onun dışında Cloud 3 al. Mercury kullandım, müzik performansı daha iyi. Oyunda da kötü değil, ama ben çok alışamadım. FPS odaklıysan en kötü Cloud 3 wired al.

ATK Mercury mi yoksa Logitech G435 iyidir bir de noname mikrofonda ne oluyor

Yok be kanka aldığım ürünleri uzun yıllar kullanıyorum görüntüsüde güzel olsun istiyorum o yüzden

Logitech falan bakma. Nova 5 ilk tercihim. Cloud 3 ve ATK diye gidiyor. IEM kullanmazsın diye düşünüyorum ama bakabilirsin. Noname mikrofon dediğim şey Temu'da bu mikrofonun tıpatıp aynısı ama ismi yok, noname yani. Aynı mikrofon mu bilmiyorum ama tip olarak aynısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…