Corsair Void RGB Elite vs HyperX Cloud III (kablolu)

Maxima

Centipat
Öncelikle merhaba iki kulaklık arasında çok fena kaldım, Cloud 3'teki kablolu ve kablosun arasındaki fiyat farkı yüzünden muhtemelen kablolu alacağım bu yönde crosair öne geçiyor ama Cloud 3'ün sesini çok övüyorlar ama Cloud 3'te bir süre sonra kulaklıktaki derilerin soyulmasından ve uzun kullanımda fazla terletmesinden korkuyorum. Aslında çok arada kalma sebebim bu sizce hangisini almalıyım? Tavsiyede bulunursanız çok sevinirim iyi günler.,

Suni deri pedleri olan bütün kulaklıklar fiyatı fark etmeksizin aynı kaderi paylaşır. Belli bir süre sonra dökülmeye soyulmaya başlar. Bu dez avantajın yanında avantajı da ses yalıtımı çok iyidir ve bu yüzden baslar çok daha iyi hissedilir. Yeni pedler alarak yola devam edebilirsin. Senin odağın ses kalitesi olmalı, bu konuda Cloud 3 kesinlikle daha iyidir. Ben Cloud 3 kablolu kulaklığı tavsiye ediyorum.

Evet bu konuda haklısınız ama bildiğim kadarıyla Cloud 3'ten yedek kulaklık pedi çıkmıyor yedeği olsa bile onlarda bir süre sonra dökülmeye başlayacak ve sanırım Türkiye'de Cloud 3'ün yedek kulak pedi bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…