Batuhan Geriş Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:34 #1 Merhaba arkadaşlar, Corsair Void RGB Elite'ya da HyperX Cloud III. Almayı düşünüyorum. Corsair kablosuz, Cloud III. Kablolu. Genellikle FC 26 oynuyorum. Valorant ve Counter-Strike 2 de oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım. https://app.hb.biz/XU1QwieuO5b1 HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tık www.mediamarkt.com.tr
Merhaba arkadaşlar, Corsair Void RGB Elite'ya da HyperX Cloud III. Almayı düşünüyorum. Corsair kablosuz, Cloud III. Kablolu. Genellikle FC 26 oynuyorum. Valorant ve Counter-Strike 2 de oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım. https://app.hb.biz/XU1QwieuO5b1 HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tık www.mediamarkt.com.tr
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.058 Makaleler 14 Çözümler 49 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Bugün 19:48 #2 Corsair Void'in kırılma konusunda kronik sorunu var. Kafa bandı kısmından bildiğiniz kırılıyor, çatlıyor.
Corsair Void'in kırılma konusunda kronik sorunu var. Kafa bandı kısmından bildiğiniz kırılıyor, çatlıyor.
Batuhan Geriş Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:48 #3 3-4 bandında bir öneriniz varsa önerir misiniz?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.469 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:48 #4 Void Elite'i birkaç kez kablolusunu denedim şu anda da bir tane kenarda var ve kesinlikle önermiyorum, her konuda rezalet.
Void Elite'i birkaç kez kablolusunu denedim şu anda da bir tane kenarda var ve kesinlikle önermiyorum, her konuda rezalet.