Corsair Void RGB Elite Wireless 7.1 Micro USB ucu yamuldu

Alper Uygur

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Corsair Void RGB Elite Wireless 7.1 kulaklığımın şarj kablosu takılıyken masadan yere düşmesi sonucu kablonun kulaklık girişine takılan Micro USB ucu yamuldu. Corsair'in sitesinden Türkiye distribütörlerin sayfa bağlantılarına tıklayarak tek tek araştırdım fakat bu kablodan bulamadım. Daha kulaklık çarşamba günü elime ulaştı ve moralim ciddi derecede bozuldu. Ne olursa olsun almak istiyorum Corsair'e e-posta ile talepte de bulundum. Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı? Geldiyse de nasıl çözdüler, kabloları nasıl tedarik ettiler? Kulaklık şarj oluyor fakat kablosu ile beraber kullanmamı engelliyor temassızlıktan dolayı. Yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Corsair Support'un verdiği yanıta göre; herhangi bir ucuz olmayan, stabil enerji aktarabilen ve görece sağlam bir Micro-USB kablo ile şarj edebilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı çıkmayacağı yanıtını aldım. Daha gelmedi fakat Anker marka Micro-USB kabloyu sipariş ettim, kullandıktan sonra deneyimlerimi aktaracağım. Nihayetinde insanın morali bozulsa da çözülebilir bir sorun olduğu için canınızı sıkmayın.

Peki kablolu olarak kullanabilecek miyiz acaba? Sadece şarj görevi mi yoksa

Peki kablolu olarak kullanabilecek miyiz acaba? Sadece şarj görevi mi yoksa

Teknik olarak zaten sesi kablo aracılığıyla vermiyor bu kulaklık. O yüzden ses konusunda sıkıntı yaşar mıyım diye düşünmeyin. Kendi araştırmalarım ve deneme yanılma yaparak kulaklığın sesinin kablo ile hiçbir alakası yok. Tahminimce kablo sadece kulaklık bataryası ile bağlantı sağlıyor. Özetle sesin kablo ile alakası yok, kablo sadece şarj kablosu ses konusunda da hiç sıkıntınız olmasın. Alacağım ürün https://www.hepsiburada.com/anker-p...tre-beyaz-a8133-p-HBV0000017UEF?magaza=Myshop öğrendiğim kadarıyla Anker gayet başarılı bir marka ve marka harici kablo olarak yüksek oranda öneriliyor. Ses konusunda canınızı sıkmayın hiçbir kayıp yaşamayacaksınız. Ayrıca kablonun 0.9 metreliği de var fakat tahminimden kısa geldi maalesef 1.8 metre bilgisayarda kablolu kullanım için idealdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…