Arkadaşlar öncelikle bu başlık altında çok konu açılıyor. Ben de fazla konu açılmaması ve insanların aklında ki sorularına bir nebze yardımcı olmak istiyorum. Öncelikle, Hyperx ve Corsair kullanmış, Arctisi'de denemiş biri olarak yazıyorum.
Rahatlık: Hyperx deri diğerleriyle kıyaslamak biraz saçma aslında aralarında fazla rahatlık farkı yok her neyse; Hyperx deri, Elbet deri daha rahat oluyor fakat benim gibi beni terletmesin diyorsanız Corsair daha iyi bir seçim olacaktır.
Hyperx = Corsair > Arctis
Ses: (Sadece oyun hakkında yorum yapamam ama ben hem oyun oynarım, çok müzik vs. dinlerim diyorsanız)
Corsair > diğerleri' de güzel ama Corsair daha iyi.
Kullanabilirlik:
Arctis > Hyperx > Corsair
Corsair:
Corsair mikrofonun çıkarılabilme özelliği yok neredeyse hiç bükülemiyor yok ayrıyeten çok dikkat çekici, dışarıda vs. kullanmak çok zor.
Hyperx:
Hyperx'de mikrofon çıkarma var bükülebilme var fakat Arctis'e göre azıcık daha geride kalıyor.
Hyperx'de ses açma kapama, Mikrofon açma kapama, kulaklığın etrafında değil. Kablosunun üzerinde diğerlerinde ise kulaklığın üzerinde bu da önemli bir ayrıntı. Buna da dikkat ediniz.
Ayrıyeten Hyperx'in kulak kısımları çevrilip bükülemiyor yani boynumuza asmak diğerlerine göre daha zor ve rahatsız edici.
Kablo kalitesi diğerlerine göre daha iyi ve sağlam.
Mikrofonun etrafına sarılmış yumuşak şeyle Nefes sesi karşı tarafa neredeyse hiç gitmiyor bu da Hyperin güzel bir artısı.
Arctis:
Arctis'de ise mikrofonun içe doğru sokulma, mikrofonun bükülebilme kulak kısımlarının boynuna asmak için dönmesi, kibar ve sade duruşuyla daha iyi.
Sonuç: Ben seçimimi Corsairden yana kullandım. Şuan Corsair kullanıyorum. Gayet memnunum Adekste indirimde almak isteyenler kaçırmasın.
Kimse benim fikirlerimi sorgulamasın. Çünkü bunlar sadece benim kararım değil. Bunları yanımda kullanan diğer insanlarında fikridir. (Zaten hepimizin ortak fikri sonucun da bunu yazdım. Ama tabi kişiden kişiye değişebilir..)