Corsair Void Surrond vs Arctis 3 vs Hyperx Silver

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bu başlık altında çok konu açılıyor. Ben de fazla konu açılmaması ve insanların aklında ki sorularına bir nebze yardımcı olmak istiyorum. Öncelikle, Hyperx ve Corsair kullanmış, Arctisi'de denemiş biri olarak yazıyorum.

Rahatlık: Hyperx deri diğerleriyle kıyaslamak biraz saçma aslında aralarında fazla rahatlık farkı yok her neyse; Hyperx deri, Elbet deri daha rahat oluyor fakat benim gibi beni terletmesin diyorsanız Corsair daha iyi bir seçim olacaktır.

Hyperx = Corsair > Arctis

Ses: (Sadece oyun hakkında yorum yapamam ama ben hem oyun oynarım, çok müzik vs. dinlerim diyorsanız)

Corsair > diğerleri' de güzel ama Corsair daha iyi.

Kullanabilirlik:
Arctis > Hyperx > Corsair

Corsair:

Corsair mikrofonun çıkarılabilme özelliği yok neredeyse hiç bükülemiyor yok ayrıyeten çok dikkat çekici, dışarıda vs. kullanmak çok zor.

Hyperx:

Hyperx'de mikrofon çıkarma var bükülebilme var fakat Arctis'e göre azıcık daha geride kalıyor.

Hyperx'de ses açma kapama, Mikrofon açma kapama, kulaklığın etrafında değil. Kablosunun üzerinde diğerlerinde ise kulaklığın üzerinde bu da önemli bir ayrıntı. Buna da dikkat ediniz.

Ayrıyeten Hyperx'in kulak kısımları çevrilip bükülemiyor yani boynumuza asmak diğerlerine göre daha zor ve rahatsız edici.

Kablo kalitesi diğerlerine göre daha iyi ve sağlam.

Mikrofonun etrafına sarılmış yumuşak şeyle Nefes sesi karşı tarafa neredeyse hiç gitmiyor bu da Hyperin güzel bir artısı.

Arctis:

Arctis'de ise mikrofonun içe doğru sokulma, mikrofonun bükülebilme kulak kısımlarının boynuna asmak için dönmesi, kibar ve sade duruşuyla daha iyi.

Sonuç: Ben seçimimi Corsairden yana kullandım. Şuan Corsair kullanıyorum. Gayet memnunum Adekste indirimde almak isteyenler kaçırmasın.

Kimse benim fikirlerimi sorgulamasın. Çünkü bunlar sadece benim kararım değil. Bunları yanımda kullanan diğer insanlarında fikridir. (Zaten hepimizin ortak fikri sonucun da bunu yazdım. Ama tabi kişiden kişiye değişebilir..)

Son düzenleme:
Fiyat bakımından değerlendirdim o kadar uğraştım. Teşekkür edeceğiniz yerde aksi aksi konuşuyorsunuz. Size lazım olmayabilir ama kararsız kalan birçok insan bu konuyu okuyacak ben kendimce birçok insana yardım etmeye çalışıyorum. Sırf siz Arctis beğendiniz diye biz de beğenmek zorun da değiliz. Lütfen gerekmedikçe benim konularıma yorum yapmayın. Corsair'i kullanmadan boş boş yorum yapmayın, hepsini kullanın öyle beni sorgulayın. Ben ve diğer kişiler Corsair'i, Arctis'e göre daha rahat bulduk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Arctics beğendim nerede dedim? Konularıma yorum yapmayın diye bir lüksünüz yok. İnsanlar yanlış yönlendirilmemesi için uğraşıyoruz. Kullanmadığımız ürün hakkında yorum yapmayacaksak moderatörler boş konuşuyor. Corsair'i ben ve diğer kişiler daha rahat bulduğunuz kişileri kanıtlar mısınız?

Arctis:

Arctis'de ise mikrofonun içe doğru sokulma, mikrofonun bükülebilme kulak kısımlarının boynuna asmak için dönmesi, kibar ve sade duruşuyla daha iyi.
Eksik karşılaştırma olmuş. Bu arada Arctis diğerlerine göre dar ve boyuna takılınca boynun hareket etmesi için pek bir yer kalmıyor.

Şuan Corsair kullanıyorum.
İyi günler ben de aynı şekilde adeksten corsair void surround aldım ancak kısık sesle video izlerken veya kısık sesle oyun oynarken falan arkadan böyle uğultu, cızırtı tarzı bir ses geliyor. CUE yazılımını indirip firmware update'ini falan yaptım. (Sürümü v 0.08 olarak gösteriyor.) Hâlâ aynı sorun devam ediyor. Arkadaşım da aldı aynı kulaklığı benimle aynı sorunu yaşadı siz böyle bir sorun yaşadınız mı ? Çözebildiniz mi ?

Arkadaşlar 2 haftalık değenimim sonucu kesinlikle Corsair Void öneriyorum. Hatta Hyperx den bile daha iyi (rahatlık, ses vs. çok daha iyi) zaten Arctis 3 rakibi bile olmaz benim gözümde.

Piyasada o markada baya model var. Arctis ama 3 mü, 5 mi, 7 mi? Aynı kural diğer markalar için de geçerli.

Konu biraz acemi işi olduğunu düşünüyorum. Çünkü herhangi bir kullanıcı yorumu pek yok. Bunun en büyük örneği, (Yine modelsiz) HypreX ürünü ilk önce Corsair'a bir tutarken Corsair kullandıktan sonra Corsair'i başarılı bulmak. Belki aynı şey Arctis serilerinde de olacak.

Konu başlığında her ne kadar model ismi belirtilse bile konuda sadece marka yorumu yapılmış. Canavar gibi Stinger varken sizin Silver'ı koymanız da büyük bir hata.

Bu benim fikrim. "Kimse benim fikirlerimi sorgulamasın."

Hyperx Cloud Silver, Stinger'a göre daha üst bir model bu da sizin ne kadar bilginiz olduğunu belli ediyor ayrıyeten Hyperx'i sadece rahatlık konusunda bir tuttum bunun sebebi ise kardeşim Hyperx'i daha rahat buluyordu ben ise Corsair'i haklısınız çok acemiyim ama az da olsa bildiklerimi insanlara aktarmak istedim sizin de fazla farkınız yok Hyperx Stinger'ı, Silver ile bir tutuyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…