Cristabol Brown Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 737 Çözümler 2 Yer Antalya 29 Temmuz 2021 #21 Enespınar dedi: Ama hocam uzak dur derim. Mikrofonu çok kolay kırılıyor. Corsair Void ve plantronics rıg 500 Pro modellerini kullandım ve tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon sıkıntı değil ya. Corsair Void RGB de mi sıkıntılı yahu?
Enespınar dedi: Ama hocam uzak dur derim. Mikrofonu çok kolay kırılıyor. Corsair Void ve plantronics rıg 500 Pro modellerini kullandım ve tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon sıkıntı değil ya. Corsair Void RGB de mi sıkıntılı yahu?
Enespınar Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #22 Cristabol Brown dedi: Mikrofon sıkıntı değil ya. Corsair Void RGB de mi sıkıntılı yahu? Genişletmek için tıkla... Void'de RGB yok, Void PRO'da vardır.Yeni seri kulaklıkları var HS falan.Onlar daha iyi bence.
Cristabol Brown dedi: Mikrofon sıkıntı değil ya. Corsair Void RGB de mi sıkıntılı yahu? Genişletmek için tıkla... Void'de RGB yok, Void PRO'da vardır.Yeni seri kulaklıkları var HS falan.Onlar daha iyi bence.
Cristabol Brown Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 737 Çözümler 2 Yer Antalya 30 Temmuz 2021 #23 Enespınar dedi: Void'de RGB yok, Void Pro'da vardır. Yeni seri kulaklıkları var HS falan. Onlar daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Ama HS50 Pro'su olanda aynı sıkıntıyı yaşamış baksana.
Enespınar dedi: Void'de RGB yok, Void Pro'da vardır. Yeni seri kulaklıkları var HS falan. Onlar daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Ama HS50 Pro'su olanda aynı sıkıntıyı yaşamış baksana.
Enespınar Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #24 Cristabol Brown dedi: Ama HS50 Pro'su olanda aynı sıkıntıyı yaşamış baksana. Genişletmek için tıkla... O zaman Corsair'den uzak durmak lazım.
Cristabol Brown dedi: Ama HS50 Pro'su olanda aynı sıkıntıyı yaşamış baksana. Genişletmek için tıkla... O zaman Corsair'den uzak durmak lazım.
Cristabol Brown Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 737 Çözümler 2 Yer Antalya 30 Temmuz 2021 #25 Enespınar dedi: O zaman Corsair'den uzak durmak lazım. Genişletmek için tıkla... E napıcaz Gamepower, Rampage mi alalım? Corsair'in benzeri kaliteli kulaklıklarda 900-2ktl arası
Enespınar dedi: O zaman Corsair'den uzak durmak lazım. Genişletmek için tıkla... E napıcaz Gamepower, Rampage mi alalım? Corsair'in benzeri kaliteli kulaklıklarda 900-2ktl arası
Enespınar Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #26 Cristabol Brown dedi: E napıcaz Gamepower, Rampage mi alalım? Corsair'in benzeri kaliteli kulaklıklarda 900-2ktl arası Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben kulaküstü kulaklıkların biraz abartıldığını düşünüyorum.Void Surround ve RIG 500 PRO kullandım ama yine KZ ZSN PRO kulakiçine döndüm.Tabi illaki almak istiyorsanız şuan tavsiye veremiyorum.Piyasa sıkıntılı durumda.
Cristabol Brown dedi: E napıcaz Gamepower, Rampage mi alalım? Corsair'in benzeri kaliteli kulaklıklarda 900-2ktl arası Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben kulaküstü kulaklıkların biraz abartıldığını düşünüyorum.Void Surround ve RIG 500 PRO kullandım ama yine KZ ZSN PRO kulakiçine döndüm.Tabi illaki almak istiyorsanız şuan tavsiye veremiyorum.Piyasa sıkıntılı durumda.