Corsair Void Surround Hybrid Kutu Açılışı

Uzun zamandır forumdan araştırıp soruyordum. En sonunda fiyatı sebebiyle bu ürüne karar verdim. N11 adekste 299 TL idi. %11 Kupon ile 266 TL'ye aldım. Kısa bir kutu açılışı yapmak istedim, forumda merak edenler olduğunu biliyorum. Surroundu yanlış telaffuz ettim. Söylerken farkındaydım fakat tekrar kutu açılışı yapamazdım.
İyi seyirler..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel günlerde kullanın öncelikle. Kulaklık değil ama kedi arkadaşın beyazı da bizde var ve yeni açılan kutulara biraz meraklı:) Kulaklık benim de ilgilendiğim bir model. Oyunlarda test etme imkanı bulabildiniz mi? Performans olarak nasıl? Ayrıca Surround ve 7.1 arasında seçim yaparken fiyatından dolayı mı yoksa özellikle mi bu modeli seçtiniz?

Güzel günlerde kullanın öncelikle. Kulaklık değil ama kedi arkadaşın beyazı da bizde var ve yeni açılan kutulara biraz meraklı:) Kulaklık benim de ilgilendiğim bir model. Oyunlarda test etme imkanı bulabildiniz mi? Performans olarak nasıl? Ayrıca Surround ve 7.1 arasında seçim yaparken fiyatından dolayı mı yoksa özellikle mi bu modeli seçtiniz?
Teşekkür ederim.
Evet fiyata göre aldım. Çok efektif bir şey değil zaten 7.1 . Bi kulaklığa 250 300 tl bile fazlayken 450 500 tl vermek istemedim. Oyunlarda denedim , performans güzel fena değil. Bende sony gold wireless vardı. Yine bir oyuncu kulaklığı. 2sini kıyaslandığımda ses tonunda bile fark var. Müzik ve videolarda sony daha başarılıydı onu anladım . Sony zaten malum müzik kulaklık uzmanı. Ses daha berraktı. Fakat oyunlarda durum tam tersi. Ufak detayların bile sesini duyabilmeniz mevcut. Sonyde duyamıyordum. Rahatlık olarak , rahat fakat saatlerce kullanımda kafa ağrıtır. Biraz baskı yapıyor. Kedi konusuna gelince aynen çok meraklı oluyorlar kutulara. Her kargo geldiğinde videodaki gibi oluyor :D

Aynen sanki ona geldi kargo:) Özellikle FPS oyunlarda 7.1 olması daha başarılı diyor etrafımdakiler. O yüzden ben de hazır siz kullanıyorken sorayım dedim. Ben çok tecrübeli değilim kulaklıklar konusunda. Alacağım ama o kadar para vermişken bir kere almak istiyor insan:) Onu ver yenisini al yapamam yani o kadar değil:)

Aynen sanki ona geldi kargo:) Özellikle FPS oyunlarda 7.1 olması daha başarılı diyor etrafımdakiler. O yüzden ben de hazır siz kullanıyorken sorayım dedim. Ben çok tecrübeli değilim kulaklıklar konusunda. Alacağım ama o kadar para vermişken bir kere almak istiyor insan:) Onu ver yenisini al yapamam yani o kadar değil:)
Bu ürün zaten 7.1 . Surround 7.1 oluyor.
https://www.amazon.com/Corsair-Surround-Hybrid-Headset-Adapter/dp/B01B1H33WW
Açıklamasında görürsün. Bende aynı şekilde ömürlük alıyorum. Sony kulaklığımı çok aktif şekilde 3.5 yıl kullandım . En son ortadan kırıldı. Bantlayıp kullanmaya devam ediyordum. 7.1 ufak bi güzellik katıyor fakat aşırı etkili değil. Bu tür kulaklıkların çoğu zaten dijital 7.1 veriyor. Gerçekten 7.1 olması için 7 ayrı yönden ses gelmesi gerekiyor. Bu da çok mümkün değil pahalı bir şey.

1) Uzun süreli kullanma fırsatın oldu mu ? Örneğin +6 saat (Düşüncelerin nelerdir, eğer kullandıysan)
2)Padleri nasıl büyük ve rahat mı ?
3)Sesi nasıl? berrak mı? bass, tizz oranları olsun, fps oyundaki arka sesler olsun?
4)Terletme ve ağrı yapıyor mu kulakta, birde gözlük kullanan biri rahat eder mi ?

1) Uzun süreli kullanma fırsatın oldu mu ? Örneğin +6 saat (Düşüncelerin nelerdir, eğer kullandıysan)
2)Padleri nasıl büyük ve rahat mı ?
3)Sesi nasıl? berrak mı? bass, tizz oranları olsun, fps oyundaki arka sesler olsun?
4)Terletme ve ağrı yapıyor mu kulakta, birde gözlük kullanan biri rahat eder mi ?
Tek oturuşta 6 saat kullanmadım. O kadar uzun sürede kafa ağrıtır. Toplamda 10 saat kullanmışımdır. Genel itibariyle memnunum. Bende gözlük var o sebepten biraz baskı oluşuyor. Ama saatlerce oynamadıkça çok dert olmaz. Zaten gözlük her kulaklık için sıkıntı . Padler büyük ve rahat. Kulağı tamamen sarıyor. İzolasyon güzel. Oyun performansı çok iyi . Ama dediğim gibi müzik ve videolarda berrak değil. Biraz basık geliyor. Her tonu duyamıyorum. İnce sesler az gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı